Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Business Voice Week: Το καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού!

Η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντησή σας με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ business περιεχόμενο!

Τεχνολογίες ΑΙ και ΙοΤ στην μάχη μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας για την ElvalHalcor

Η ElvalHalcor θεωρείται ως μια κορυφαία δύναμη στην παγκόσμια αγορά προϊόντων αλουμινίου και χαλκού, έχοντας συμπληρώσει 8,5 δεκαετίες καινοτόμου δράσης, εμπειρίας και τεχνογνωσίας, εξωστρέφειας, μα και παγκόσμιας εμπορικής παρουσίας. Η εταιρεία είναι η μεγαλύτερη παραγωγός σωλήνων χαλκού σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ), ενώ παράλληλα διαθέτει το δεύτερο μεγαλύτερο εργοστάσιο σε δυναμικότητα θερμής έλασης αλουμινίου στη Γηραιά Ήπειρο.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Η Ergoman, ιδρύθηκε το 2001 και είναι μια καταξιωμένη εταιρεία παροχής λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών με αξιοσημείωτο ιστορικό στον κλάδο. Με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας, η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 350 πελάτες και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πάνω από 550 έργα σε Ελλάδα, Κύπρο και χώρες του εξωτερικού όπως Γερμανία, Ρουμανία, Αλβανία, Βουλγαρία κ.λπ. Αυτή η πλούσια εμπειρία αποδεικνύει την ικανότητα της Ergoman να παρέχει αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες της.

Η αποστολή της Ergoman είναι να ενδυναμώνει επιχειρήσεις και οργανισμούς στην επίτευξη του ψηφιακού τους μετασχηματισμού. Για να το πετύχει αυτό, η εταιρεία υλοποιεί εξειδικευμένες λύσεις πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, συνδυάζοντας ιδιοανεπτυγμένες εφαρμογές με καθιερωμένες λύσεις από κορυφαίους παρόχους τεχνολογίας παγκοσμίως. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στην Ergoman να προσφέρει ολοκληρωμένες και προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη.

Για το παρελθόν, το παρόν και ειδικά για το μέλλον της Ergoman μιλήσαμε με τον ιδρυτή και CEO της εταιρείας, Δημήτριο Μανούσο.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

GRANTEX: Η μοναδική επιχείρηση κατασκευής φρένων στην Ελλάδα

Όλα ξεκίνησαν το 1958, όταν οι αδελφοί Πασχαλίδη με γνώση, μικρή εμπειρία αλλά πολύ μεράκι, έβαλαν τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας πρωτοποριακής για την εποχή δραστηριότητας, με έδρα την Αθήνα, ένα εργοστάσιο κατασκευής ελαστικών εξαρτημάτων για το σύστημα φρένων των αυτοκινήτων. Σήμερα, η GRANTEX, ενώ ξεκίνησε ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, είναι μία σύγχρονη ελληνική βιομηχανία κατασκευής φρένων και ανταλλακτικών για ελαφρά και για βαρέως τύπου οχήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Θωμάς Σλάμαρης: Η αρχή της σπανιότητας

Για να πεισθεί ένας υποψήφιος πελάτης να πάρει την απόφαση να αγοράσει, ακόμα και όταν είναι ήδη πεπεισμένος για τη χρησιμότητα του προϊόντος ή της υπηρεσίας, απαιτείται μια ειδική διαδικασία. Ακόμα και αν κάποιος γνωρίζει ότι πραγματικά χρειάζεται αυτό που του προσφέρεται, συχνά διστάζει γιατί φοβάται μήπως κάνει λάθος και το μετανιώσει αργότερα. Είναι αλήθεια ότι κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στην αγορά για να επιλέξει.

Αυτός ο δισταγμός μπορεί όμως να αποδειχθεί το μεγαλύτερο λάθος. Πολλές φορές, όλοι μας έχουμε βιώσει καταστάσεις όπου δεν παίρνουμε την απόφαση τη σωστή στιγμή και αργότερα καταλαβαίνουμε πως θα ήταν καλύτερα να είχαμε αποφασίσει νωρίτερα, ακόμα κι αν δεν είχαμε επιλέξει το καλύτερο διαθέσιμο στην αγορά.

Για να βοηθήσει ο πωλητής στην απόφαση, μπορεί να χρησιμοποιήσει την αρχή της σπανιότητας, τονίζοντας πως η διαθεσιμότητα του προϊόντος ή της υπηρεσίας που προσφέρει δεν θα ισχύει για πάντα και υπόκειται σε περιορισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week 

Αγαμέμνων Σταυρόπουλος: Τα τρία στάδια των φορολογικών δηλώσεων

Η λογιστική δεν είναι εποχιακό επάγγελμα. Οι λογιστές προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών όλο το χρόνο πολλές από τις οποίες μάλιστα έχουν μηνιαία περιοδικότητα. Η διαδικασία των ετήσιων φορολογικών δηλώσεων πρέπει να εντάσσεται ομαλά στον προγραμματισμό μας, χωρίς να δημιουργεί υπερβολικό φόρτο εργασιών σε μια συγκεκριμένη και στενή χρονικά περίοδο.

Η ορθή υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, χωρίζεται σε τρία στάδια: την προετοιμασία, την συμπλήρωση και τον έλεγχο. Το πρόβλημα είναι ότι προσπαθούμε να χωρίσουμε όλα τα στάδια σε τρεις ή τέσσερις μήνες. Αυτό είναι πρακτικά ανέφικτο. Τα στάδια αυτά θα πρέπει να απλώνονται σε όλο το δωδεκάμηνο.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week 

Αστέρας Βουλιαγμένης – Ένας Παράδεισος Πολυτέλειας και Άνεσης

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης, ένας από τους πιο εμβληματικούς και πολυτελείς προορισμούς της Αθηναϊκής Ριβιέρας, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για όσους επιθυμούν να απολαύσουν μια πολυτελή ζωή με στυλ και άνεση. Η έκταση του συγκροτήματος περιλαμβάνει πολυτελή ξενοδοχεία, μαρίνα, παραλίες, εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, και πολλές άλλες ανέσεις που εξασφαλίζουν μια αξέχαστη διαμονή.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week 

T

Trending

N

NeWsLetteR

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ MAILBOX ΣΑΣ!

Read Next