Η «Cubers», μεγάλος χορηγός της 2ης Καρναβαλικής Παρέλασης του Δήμου Διονύσου.

Στη Σταμάτα «σταματάνε» όποιες σκέψεις μαθησιακών δυσκολιών, αποκλεισμού, ανισότητας και όλοι γινόμαστε ένα. Άλλωστε, χωρούν διακρίσεις στο γέλιο, την χαρά και την ψυχαγωγία

Η Cubers μια πρωτοπόρος start-up, στην υποστήριξη οικογενειών με παιδιά που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες, με το μότο της “Μαθαίνουμε Μαζί”, με ενθουσιασμό ανακοινώνει την συμμετοχή της ως βασικός χορηγός της 2ης Καρναβαλικής Παρέλασης του Δήμου Διονύσου. Η εκδήλωση, η οποία συνδιοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Διονύσου, τον Δήμο Διονύσου και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, θα λάβει χώρα την Κυριακή, 10 Μαρτίου, στην Πλατεία Σταμάτας, στις 11:30 π.μ., μια γιορτή χαράς, δημιουργικότητας, συμπερίληψης και αγάπης.

Η φετινή εκδήλωση θα είναι πλούσια σε δρώμενα και εκπλήξεις προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία για επισκέπτες κάθε ηλικίας. Στα πλαίσια αυτής, η Cubers θα βραβεύσει τις τρεις πιο εντυπωσιακές στολές από τα συμμετέχοντα γκρουπ, εξασφαλίζοντας μέσω των σημαντικών χορηγών της, πλούσια δώρα για τους νικητές. Αυτή η πρωτοβουλία αντανακλά την αφοσίωση της Cubers στην προώθηση της δημιουργικότητας, του υγιούς ανταγωνισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των συμμετεχόντων.

Η Cubers καλεί οικογένειες, παιδιά, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες όλων των χώρων να συμμετέχουν σε αυτήν την ημέρα γιορτής, για να υποστηρίξουν όλα τα παιδιά και τις οικογένειες που αγωνίζονται για την πρόοδο, την εκμάθηση αλλά και την υπερκέραση όλων των εμποδίων.

Η Cubers δημιουργήθηκε με σκοπό να ενώσει, να ενθαρρύνει και να ενισχύσει τις οικογένειες, που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες. Μέσα σε έναν ασφαλή διαδικτυακό τόπο, θα δίνεται η ευκαιρία σε γονείς και παιδιά να ανταλλάσσουν κοινές εμπειρίες, να μοιράζονται χρήσιμες συμβουλές, να ενημερώνονται πολυεπίπεδα και να επωφελούνται από πρόσθετες υπηρεσίες, που θα μπορούν να αξιοποιήσουν τα μέλη της κοινότητας.
Με γνώμονα την αμοιβαία υποστήριξη η Cubers επιθυμεί να οικοδομήσει μια ένωση ανθρώπων, που θα μπορεί να λάβει ψυχοκοινωνική στήριξη, ουσιαστική πληροφόρηση, προσβασιμότητα σε δράσεις και θεματικές δραστηριότητες, καθώς επίσης και διασύνδεση με εξειδικευμένους επαγγελματίες.

www.cubers.gr

Comments are closed.