BCO και ΜΥ ΟFFICE ενώνουν δυνάμεις

Μια συνεργασία που ανοίγει νέους ορίζοντες στην επιχειρηματική σκηνή.

Η BCO και η My Office ανακοινώνουν με χαρά τη στρατηγική τους συνεργασία, η οποία έρχεται να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

Η συνεργασία μεταξύ της BCO και της My Office σηματοδοτεί ένα ορόσημο στον κόσμο των επιχειρήσεων, συνδυάζοντας την αξιοπιστία και την ποιότητα δύο κορυφαίων εταιρειών. Αυτή η συνεργασία δεν προσφέρει υπηρεσίες μόνο, αλλά δημιουργεί νέο επίπεδο εξυπηρέτησης, ενώνοντας την εμπειρία της BCO στον τομέα των επιχειρηματικών κέντρων με την εξειδίκευση της My Office στη γραμματειακή υποστήριξη. Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή και των δυο εταιρειών να παρέχουν ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρείν.

BCO: Το προφίλ της Επόμενης Επιχειρηματικής Σας Στέγης
Η BCO, γνωστή για το προηγμένο επίπεδο υπηρεσιών της στον τομέα των επιχειρηματικών κέντρων, προσφέρει εξαιρετικά εξοπλισμένα γραφεία, σύγχρονες αίθουσες συνεδριάσεων και φορολογικές έδρες σε στρατηγικές τοποθεσίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επίσης, η BCO προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης επιχειρήσεων με σκοπό την εξασφάλιση άνεσης και άμεσης εξυπηρέτησης στην καθημερινότητα του κάθε επαγγελματία, διατηρώντας χαμηλά τα λειτουργικά έξοδα της εταιρείας του.

Οι Υπηρεσίες που Προσφέρονται σε 6 επιχειρηματικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Ιδιωτικά κλειστά γραφεία
  • Open Space Desks
  • Meeting Rooms
  • Φορολογικές έδρες

MY OFFICE: To Προφίλ της Επόμενης Virtual Assistant σας.

Η My Office παρέχει υψηλού επιπέδου Γραμματειακές Υπηρεσίες εξ αποστάσεως- τηλεγραμματεία, πανελλαδικά και σε χαμηλό κόστος. Με υπηρεσίες όπως κάλυψη τηλεφωνικής επικοινωνίας, απομαγνητοφωνήσεις αρχείων, μεταφράσεις κειμένων, διαχείριση αλληλογραφίας και πολλές άλλες, η My Office απαλλάσσει τον επιχειρηματία από τις εκτελεστικές εργασίες, επιτρέποντάς του να επικεντρωθεί στην πυρήνα της επιχείρησής του.

Οι Υπηρεσίες που Προσφέρονται

  • Κάλυψη τηλεφωνικής επικοινωνίας (εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων)
  • Απομαγνητοφωνήσεις αρχείων, μεταφράσεις κειμένων και Ψηφιοποίηση Εγγράφων
  • Διαχείριση απλής ή/και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας
  • Telemarketing, μαζικές αποστολές fax, newsletters και SMS

Νέες Προοπτικές, Νέες Ευκαιρίες: Συνεχής Εξέλιξη

Σύμφωνα με τον CEO της BCO, κ. Γιάννη Γελάση “Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που ανακοινώνουμε αυτήν τη στρατηγική συνεργασία με την My Office. . Αυτή η συνεργασία δεν αποτελεί απλώς ένα νέο εταιρικό συμβόλαιο, αλλά μια ευκαιρία να επεκτείνουμε το φάσμα των υπηρεσιών μας και να ενισχύσουμε τη δυναμική μας στον τομέα των επιχειρηματικών κέντρων. Με τη συνδυασμένη εμπειρία και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχουν και οι δύο εταιρείες, πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα προσφέρουμε εξαιρετικές λύσεις στους πελάτες μας, ενισχύοντας παράλληλα τον ανταγωνισμό μας στην αγορά.”

Σύμφωνα με τον CEO της My Office, κ. Λεωνίδα Παπαδάκη “Είναι μεγάλη μας χαρά να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη BCO, χάρις σ’ αυτήν τη στρατηγική συνεργασία. Στη My Office, παρέχουμε υπηρεσίες που απελευθερώνουν τους επιχειρηματίες από τις διοικητικές διαδικασίες, ενώ η BCO παρέχει υψηλής ποιότητας χώρους εργασίας. Στην εποχή της ψηφιακής μετάβασης, είναι ζωτικής σημασίας να προσφέρουμε στους επιχειρηματίες, υπηρεσίες που αντικατοπτρίζουν τις αλλαγές στις επιχειρηματικές ανάγκες.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της BCO (www.bco.gr) καθώς και της My Office (www.myoffice.gr). H συνεργασία θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να αναπτύξουν το δυναμικό τους και να επιτύχουν τους στόχους τους με ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα.

 

Comments are closed.