Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

VERIMPACT: Διαδικτυακό σεμινάριο για την Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και τη σχέση με τα Ενδιαφερόμενα Μέρη

Η Verimpact διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο για την Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και τη σχέση με τα Ενδιαφερόμενα Μέρη στις 11 Ιουνίου 12:00 μμ ώρα Ελλάδας, με κύρια ομιλήτρια την απόφοιτη της Verimpact Academy, κα. Debbie Richardson, Sustainability Leader της Oman Sail, ως μέρος των μηνιαίων σεμιναρίων ειδικά προσαρμοσμένων για τους Αποφοίτους της Ακαδημίας Verimpact. που έχουν συμμετάσχει στα εκπαιδευτικά προγράμματα για τα  ESG κριτήρια και Βιωσιμότητας.
Λόγω της ευρείας αποδοχής των σεμιναρίων αυτών, το σεμινάριο για τη Βιωσιμότητα και τον Τουρισμό θα είναι ανοιχτό για εγγραφή σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Εγγραφή στο διαδικτυακό σεμινάριο για την Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και τη σχέση με Ενδιαφερόμενα Μέρη

Σε μια εποχή όπου η ευθύνη προς το περιβάλλον, την κοινωνία και την διακυβέρνηση (ESG) λαμβάνει ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο, η Verimpact αναδύεται ως ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης. Η εταιρεία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα εργαλείων και υπηρεσιών που ενδυναμώνουν τις επιχειρήσεις να αξιολογήσουν, να βελτιώσουν και να μετρήσουν τον ESG αντίκτυπό τους, οδηγώντας σε ουσιαστικό μετασχηματισμό και μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Η Verimpact υιοθετεί μια επιστημονικά τεκμηριωμένη προσέγγιση στην αξιολόγηση του ESG, προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα, διασφαλίζει την συμμόρφωση με την ρυθμιστική νομοθεσία και υποστηρίζει στην προσέλκυση επενδύσεων με βάση το ESG.

Η Verimpact στηρίζεται σε μια ομάδα έμπειρων εμπειρογνωμόνων και αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης και των λύσεων cloud.

Αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε οργανισμό που επιθυμεί να υιοθετήσει βιώσιμες πρακτικές και να ηγηθεί της αλλαγής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει η Verimpact, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.verimpact.com ή επικοινωνήστε με την κα. Μαρίνα Δεληγιάννη στο [email protected]

T

Trending

N

NeWsLetteR

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ MAILBOX ΣΑΣ!

Read Next