Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Αποκλειστική Πανελλαδική Πρεμιέρα της νέας BMW Σειράς 1.

Το BMW Group Hellas έφερε στην Ελλάδα τη νέα BMW Σειρά 1 μόλις 4 μήνες πριν από το λανσάρισμά της

Η BMW Joyland – The Only 1, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 14 έως τις 16 Ιουνίου 2024, στέφθηκε για ακόμη μια φορά με απόλυτη επιτυχία, σηματοδοτώντας παράλληλα και την 20ετή παρουσία της BMW στην Ελλάδα. Το τριήμερο event προσέφερε στους λάτρεις της μάρκας BMW αξέχαστες στιγμές γεμάτες ενθουσιασμό, μουσική και φυσικά, την αποκάλυψη της νέας BMW Σειράς 1.
Πρωτοπόρος της οδηγικής απόλαυσης στην premium compact κατηγορία εδώ και 20 χρόνια, η νέα BMW Σειρά 1 εισέρχεται στην 4η γενιά της με εντυπωσιακή δυναμική σχεδίαση, καινοτόμες τεχνολογίες και ευρεία γκάμα κινητήριων συνόλων που αποδίδουν μέχρι και 300 hp. Το νέο μοντέλο έχει τιμή έναρξης στα 28.960 ευρώ και ήδη από την βασική του έκδοση, προσφέρει ένα πλήρες, πλούσιο πακέτο εξοπλισμού που την καθιστά ασυναγώνιστη επιλογή στο περιβάλλον της κατηγορίας του. Στην 20χρονη πορεία της στην Ελληνική αγορά, η BMW Σειρά 1 έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό και αυτό αντικατοπτρίζεται με καταγεγραμμένες πωλήσεις που φτάνουν τις 22.660 μονάδες

Μια Αποκλειστική Πρεμιέρα γεμάτη Λάμψη

Σε μια φαντασμαγορική βραδιά γεμάτη εκλεκτούς καλεσμένους, η νέα BMW Σειρά 1 έκανε την αποκλειστική της πανελλήνια πρεμιέρα. Ο Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, γνωστό δίδυμο παρουσιαστών, δημιούργησαν μια συναρπαστική ατμόσφαιρα, ενώ η λαμπερή Ευγενία Σαμαρά μοιράστηκε τις δικές της εμπειρίες με το εμβληματικό μοντέλο.

Η βραδιά κορυφώθηκε με την εμφάνιση του Christopher Puth, Προέδρου και Διευθύνοντα Σύμβουλου του BMW Group Hellas, ο οποίος μίλησε για την 20ετή πορεία της BMW στην Ελλάδα και τόνισε τη δέσμευση της εταιρείας για καινοτομία, κορυφαία ποιότητα και ασυναγώνιστη οδηγική απόλαυση.

Επιπλέον, οι επισκέπτες έζησαν μία πολυσύνθετη εμπειρία BMW σε κάθε σημείο της BMW Joyland – The Only 1 αφού είδαν από κοντά δημοφιλή μοντέλα όπως τις BMW iX1, iX2, X4 & X5, Μ2 & Μ4 Touring, νέα μοντέλα όπως τις BMW i5 & i5 Touring, πολυτελή ηλεκτρικά μοντέλα όπως τις BMW iΧ & i7 αλλά και μία από τις 500 συλλεκτικές BMW XM Label Red. Περισσότεροι από 200 επισκέπτες βιώσαν την οδηγική εμπειρία αγαπημένων μοντέλων BMW & BMWi μέσα από Test Drives απόστασης 65 χιλιομέτρων.

Μια Πολυσύνθετη Εμπειρία BMW

Εκτός από την αποκάλυψη της νέας BMW Σειράς 1, οι επισκέπτες της BMW Joyland – The Only 1 είχαν την ευκαιρία να:

  • Γνωρίσουν από κοντά μια μεγάλη γκάμα μοντέλων BMW, από δημοφιλή επιλογές έως και συλλεκτικά κομμάτια.
  • Βιώσουν την οδηγική εμπειρία BMW & BMWi μέσα από Test Drives.
  • Ενημερωθούν για τις υπηρεσίες Χρηματοδότησης & Leasing BMW, τα γνήσια αξεσουάρ M Performance και τα προϊόντα BMW Lifestyle.
  • Χαρούν μοναδικές στιγμές με την BMW Motorrad και το επαναστατικό αμιγώς ηλεκτρικό scooter BMW CE 02.
  • Νιώσουν τη χαρά της δημιουργικής απασχόλησης σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους μικρούς φίλους της BMW.

Μια 20ετία γεμάτη Επιτυχίες

Η BMW Σειρά 1, πρωτοπόρος στην premium compact κατηγορία εδώ και 20 χρόνια, έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό, μετρώντας 22.660 πωλήσεις. Η νέα γενιά έρχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία, με εντυπωσιακό design, καινοτόμες τεχνολογίες και ισχυρούς κινητήρες.

Η BMW Joyland – The Only 1 αποτέλεσε μια γιορτή για την οδηγική απόλαυση και την 20ετή πορεία της BMW στην Ελλάδα. Το event άφησε στους επισκέπτες αξέχαστες εμπειρίες και άνοιξε το δρόμο για το μέλλον, γεμάτο καινοτομίες και συναρπαστικά μοντέλα από την BMW.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης στην Αθήνα, η BMW Joyland – The Only 1 ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε 7 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας στους λάτρεις της BMW μια μοναδική εμπειρία.

Μην Χάσετε την Ευκαιρία Σας!

Εάν είστε λάτρης της BMW, η BMW Joyland – The Only 1 αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσετε από κοντά τα νέα μοντέλα, να βιώσετε την οδηγική εμπειρία BMW και να γίνετε μέρος της BMW οικογένειας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.bmw.gr

T

Trending

N

NeWsLetteR

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ MAILBOX ΣΑΣ!

Read Next