Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Business Voice Week: Το καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού!

Η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντησή σας με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ business περιεχόμενο!

Ισχυρό αποτύπωμα και στην έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων από τον Όμιλο ΕΛ.ΠΕ.

Η έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων εντάσσεται στην ενεργειακή πολιτική της χώρας μας, καθώς αποτελεί μέρος του Εθνικού Ενεργειακού Σχεδιασμού.

Ανάμεσα στους στόχους της είναι και η μείωση της ενεργειακής εξάρτησης της Ελλάδος από τις εισαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Μάλιστα, εξαιτίας της γεωλογίας του υπεδάφους της χώρας μας, εκτιμάται πως διαθέτει προοπτικές για ανακάλυψη σημαντικών κοιτασμάτων.

Αποτέλεσμα; Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας να προωθεί ενεργά την ανάπτυξη της έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων, προσβλέποντας στα πολλαπλά οφέλη που δύναται να προκύψουν για την χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Χάρης Δημητρακόπουλος: «Η είσοδος στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην καινοτομία»

Η Softweb, ηγέτης στον κλάδο των νέων τεχνολογιών, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Web και Mobile λογισμικών με σημαντικές απαιτήσεις σε επίπεδο λειτουργιών και διασυνδέσεων με τρίτα συστήματα.

Με παρουσία από το 2008 έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης για εταιρείες που επιδιώκουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής.

Με αφορμή την πρόσφατη είσοδό της στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ο κ. Χάρης Δημητρακόπουλος, CEO της Softweb μίλησε αποκλειστικά στο Business Voice για τους λόγους πίσω από την απόφαση αυτή, αλλά και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Η Ψηφιακή μας Ζωή Έχει Κλιματικό Αποτύπωμα: Η Αλήθεια για τα «Σκουπίδια» των Δεδομένων

Σε μια εποχή όπου η πληροφορία ρέει ανεξέλεγκτα, η αόρατη πλευρά της ψηφιακής μας ζωής αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία.

Οι διακομιστές που φιλοξενούν τα δεδομένα μας, από τα αστεία memos μέχρι τα σημαντικά έγγραφα, καταναλώνουν τεράστιες ποσότητες ενέργειας, αφήνοντας ένα ισχυρό αποτύπωμα άνθρακα.

Η έρευνα αποκαλύπτει μια εντυπωσιακή πραγματικότητα: το μεγαλύτερο μέρος των δεδομένων που αποθηκεύονται δεν χρησιμοποιείται ποτέ ξανά.

Αυτά τα «σκοτεινά δεδομένα», όπως ονομάζονται, είναι σαν φαντάσματα του ψηφιακού κόσμου, που καταναλώνουν πόρους χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα. Είναι ένα τεράστιο ενεργειακό βαρίδι που επιβαρύνει τον πλανήτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Θωμάς Σλάμαρης: Η αρχή της συνέπειας

Αυτή η αρχή θα μπορούσε να ονομαστεί και «αρχή της συνήθειας», καθώς βασίζεται στην τάση που έχουμε όλοι να μην αλλάζουμε εύκολα συνήθειες. Αυτή η ανθρώπινη συμπεριφορά αποτελεί τη βάση για τις προσπάθειες πώλησης, όταν οι πωλητές μας προτείνουν να δοκιμάσουμε κάτι για κάποιο διάστημα και συχνά χωρίς κόστος.

Αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες να κλείσετε μια πώληση, θα ήταν καλό να έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε είτε κάποιο δείγμα δωρεάν είτε κάποιο διάστημα χρήσης (αν πρόκειται για υπηρεσία) χωρίς χρέωση.

Μια τέτοια κίνηση θα δώσει την ευκαιρία στον υποψήφιο πελάτη σας να δοκιμάσει το προϊόν ή την υπηρεσία και να διαπιστώσει τα πλεονεκτήματά τους. Ακόμα, δείχνει την πεποίθησή σας ότι αυτό που προσφέρετε είναι πράγματι υψηλής ποιότητας και με σπουδαία πλεονεκτήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Ολυμπιακοί Αγώνες: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τελετή λήξης

Το βράδυ της 11ης Αυγούστου θα έρθει η ώρα να ολοκληρωθούν «με στυλ» οι Ολυμπιακές Αγώνες στο Παρίσι, με μια λαμπερή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Stade de France.

Η τελετή, με τίτλο «Records», σχεδιάστηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Thomas Jolly και υπόσχεται να είναι μια οπτικά εντυπωσιακή και καθηλωτική εμπειρία.

Η παράσταση θα περιλαμβάνει πάνω από 100 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων ακροβατών, χορευτών και καλλιτεχνών τσίρκου.

Οι θεατές μπορούν να περιμένουν εναέρια νούμερα, τεράστια σκηνικά, περίτεχνα κοστούμια και εντυπωσιακά εφέ φωτισμού που θα τους ταξιδέψουν στο χρόνο, τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

T

Trending

N

NeWsLetteR

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ MAILBOX ΣΑΣ!

Read Next