Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Business Voice Week: To καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού!

Η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντησή σας με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ business περιεχόμενο!

Business Voice Week #81

Πως ο Όμιλος Βιοιατρική υπερπήδησε το εμπόδιο της έλλειψης εξιδεικευμένου ταλέντου στην εγχώρια αγορά…

Η Βιοιατρική ΑΕ έχει αναχθεί τα τελευταία χρόνια σε ηγέτη της πρωτοβάθμιας Υγείας στη χώρα μας, ενώ με προσεκτικό σχεδιασμό που προϋποθέτει σταθερά βήματα, έχει διεισδύσει με αξιοπρόσεκτο τρόπο και στην Κυπριακή αγορά, όπου -πλέον- διαθέτει κάτι παραπάνω από 25 διαγνωστικά κέντρα. Εάν μιλούσαν οι αριθμοί θα έλεγαν… 3 εκατομμύρια πελάτες και 16 εκατομμύρια εξετάσεις σε ετήσια βάση, 2 κλινικές, 51 διαγνωστικά κέντρα, 3 κεντρικά εργαστήρια και 65.000 τ.μ. σε υποδομές, 2.500 συνολικά εργαζόμενοι, εκ των οποίων περισσότεροι από 500 είναι ιατροί. Όλα αυτά τα νούμερα αποτελούν σημαίνοντα στοιχεία που συνθέτουν μια ιστορία επιτυχίας 43 ετών, η οποία αντιμετωπίζει το μέλλον με αυξημένη αισιοδοξία και πολύ τεχνολογία!

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Οι εταιρείες που χρηματοδοτούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Οι χορηγοί αποτελούν βασικό συστατικό για την επιτυχή διοργάνωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024. Η συνεισφορά των χορηγών ανέρχεται σε πάνω από 1,226 δισ. ευρώ, καλύπτοντας μεγάλο μέρος των εξόδων για την οργάνωση και την υλοποίηση των αγώνων, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων, της φιλοξενίας και της ασφάλειας.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Θανάσης Λασκούδης: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να παραπέμψει την Ελλάδα στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αποτυχία της να συμμορφωθεί πλήρως με τις υποχρεώσεις συλλογής και επεξεργασίας που ορίζονται στην οδηγία για την επεξεργασία αστικών λυμάτων (Οδηγία 91/271/ΕΕΚ).

Η οδηγία αποσκοπεί στην προστασία της ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος, απαιτώντας τη συλλογή και επεξεργασία των αστικών λυμάτων πριν την απόρριψή τους στο περιβάλλον. Οι πόλεις πρέπει να εγκαταστήσουν την απαραίτητη υποδομή για τη συλλογή και επεξεργασία των αστικών λυμάτων τους. Τα μη συλλεγόμενα ή ανεπεξέργαστα λύματα μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία και να μολύνουν λίμνες, ποτάμια, έδαφος και παράκτιους και υπόγειους υδροφόρους ορίζοντες.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Η Samsung Electronics Hellas λανσάρισε επίσημα στην ελληνική αγορά τα Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip6, μαζί με τις νέες προσθήκες στην κατηγορία των wearables, τα Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra και Galaxy Buds3. Με τα νέα μοντέλα της Samsung ο χρήστης έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στον κόσμο του Galaxy AI και να εξερευνήσει τις διευρυμένες δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης στα νέα smartphones και wearables.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Κωνσταντίνος Θεοφανίδης: Η εξέλιξη της χειροποίητης υποδηματοποιίας 

Στον κόσμο της μόδας, η χειροποίητη υποδηματοποιία είναι ένας τομέας που αποτελεί σύμβολο υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Πίσω από κάθε ζευγάρι παπουτσιών κρύβεται μια ιστορία, μια πορεία προσπάθειας και αφοσίωσης προς το επάγγελμα. Ο Κωνσταντίνος Θεοφανίδης, ιδρυτής της εταιρείας χειροποίητων ανδρικών υποδημάτων που φέρει το όνομά του, μίλησε στο Business Voice για την εμπειρία του σε αυτόν τον εξαιρετικά απαιτητικό χώρο και τις φιλοσοφίες που καθοδηγούν το έργο του. Μέσα από τις απαντήσεις του, αναδεικνύεται η αφοσίωσή του στην ποιότητα, η δέσμευσή του για την διατήρηση των παραδόσεων και η διαρκής εξέλιξη της επιχείρησής του για να προσφέρει το καλύτερο στον πελάτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Αγαμέμνων ΣταυρόπουλοςH παράταση της ταπείνωσης

Οι λογιστές λέμε με κάθε τρόπο εδώ και δέκα χρόνια και ειδικά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας ότι πρέπει να αναθεωρηθεί η διαδικασία υποβολής των ετήσιων φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Είναι απορίας άξιο πώς είναι δυνατόν να μην μας δίνει σημασία κανένας και ειδικά το Υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ να πιστεύουν ότι δεν εννοούμε όσα λέμε, αλλά παίζουμε πολιτικά παιχνίδια.

Η παράταση των φετινών φορολογικών δηλώσεων που ανακοινώθηκε την Πέμπτη το βράδυ, δυστυχώς αντί να αποτελεί αναγνώριση του προβλήματος, μια συγγνώμη της φορολογικής διοίκησης για το λάθος, είναι μια συνέχιση του ίδιου λάθους.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

T

Trending

N

NeWsLetteR

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ MAILBOX ΣΑΣ!

Read Next