Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εκλογές ΗΠΑ: Η Τέιλορ Σουίφτ υποστηρίζει ανοιχτά την Καμάλα Χάρις

Η Τέιλορ Σουίφτ έσπασε τη σιωπή της λίγα λεπτά αφότου η Καμάλα Χάρις ολοκλήρωσε το ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ για την προεδρία των ΗΠΑ

Η Τέιλορ Σουίφτ έσπασε τη σιωπή της λίγα λεπτά αφότου η Καμάλα Χάρις ολοκλήρωσε το ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ και δήλωσε επίσημα πως θα ψηφίσει τη Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2024. Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, ανέφερε ότι, έχοντας παρακολουθήσει το ντιμπέιτ των προεδρικών εκλογών το βράδυ της Τρίτης, η Χάρις «αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τους σκοπούς που πιστεύω».

Η ανάρτηση φαίνεται να είναι «σπόντα» προς τον συνυποψήφιο του Τραμπ, Τζέι Ντι Βανς, ο οποίος είχε ισχυριστεί πως «η χώρα διοικείται από “ένα μάτσο άτεκνες κυρίες με γάτες (Childless Cat Ladies)”, συμπεριλαμβανομένης της αντιπροέδρου Χάρις». Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία κρατάει στην αγκαλιά της τη γάτα της -Benjamin Button-, και υπέγραψε την ανάρτηση ως «Taylor Swift, Childless Cat Lady».

Στο κείμενο έγραφε:

«Όπως πολλοί από εσάς, παρακολούθησα το ντιμπέιτ απόψε. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με τα θέματα που υπάρχουν και τις θέσεις που παίρνουν οι υποψήφιοι αυτοί για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο», έγραψε. «Ως ψηφοφόρος, φροντίζω να παρακολουθώ και να διαβάζω ό,τι μπορώ για τις προτεινόμενες πολιτικές και τα σχέδιά τους για αυτή τη χώρα.

Θα ψηφίσω την Καμάλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλς στις προεδρικές εκλογές του 2024. Ψηφίζω την @kamalaharris επειδή αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τους σκοπούς που πιστεύω ότι χρειάζονται έναν πολεμιστή για να τους υπερασπιστεί. Νομίζω ότι είναι μια σταθερή και χαρισματική ηγέτιδα και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα σε αυτή τη χώρα αν μας οδηγεί η ηρεμία και όχι το χάος. Ενθαρρύνθηκα και εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ από την επιλογή του συνυποψηφίου της @timwalz, ο οποίος υπερασπίζεται τα δικαιώματα των LGBTQ+, την εξωσωματική γονιμοποίηση και το δικαίωμα της γυναίκας στο σώμα της εδώ και δεκαετίες.

Έκανα την έρευνά μου και έκανα την επιλογή μου. Η έρευνά σας είναι δική σας και η επιλογή είναι δική σας».

 

Οι γάτες αναφέρθηκαν επίσης κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ το βράδυ της Τρίτης, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να πλασάρει διαψευσμένους ισχυρισμούς ότι Αϊτινοί μετανάστες στο Οχάιο απήγαγαν τα τοπικά κατοικίδια και τα έτρωγαν«Στο Σπρίνγκφιλντ, τρώνε τα σκυλιά, οι άνθρωποι που ήρθαν, τρώνε τις γάτες. Τρώνε τρώνε τα κατοικίδια των ανθρώπων που ζουν εκεί. Και αυτό συμβαίνει στη χώρα μας», είπε. Η αστυνομία του Σπρίνγκφιλντ έχει προηγουμένως αρνηθεί ότι έχουν γίνει τέτοιες αναφορές.

Στην ανάρτησή της, η Σουίφτ έκανε επίσης αναφορά στις πρόσφατες εικόνες που δημιούργησε η τεχνητή νοημοσύνη και στις οποίες η ίδια «υποστήριζε ψευδώς» τον Τραμπ για την προεδρία -τις οποίες ο πρώην πρόεδρος είχε αναδημοσιεύσει στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social- και οι οποίες την είχαν κάνει να φοβηθεί «τους κινδύνους της παραπληροφόρησης».

«Με έφερε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είμαι πολύ διαφανή σχετικά με τα πραγματικά μου σχέδια για αυτές τις εκλογές ως ψηφοφόρος», δήλωσε. «Ο απλούστερος τρόπος για να καταπολεμήσεις την παραπληροφόρηση είναι με την αλήθεια».

Ο επίσημος ιστότοπος της εκστρατείας της Χάρις-Γουόλς έχει ήδη προσθέσει βραχιόλια φιλίας στο κατάστημά του, ένα σήμα-κατατεθέν της Τέιλορ Σουίφτ καθώς οι θαυμαστές της φτιάχνουν και ανταλλάσσουν βραχιόλια φιλίας στις συναυλίες της.

Η Χάρις έχει ήδη κερδίσει την ανεπίσημη υποστήριξη ενός άλλου από τα μεγαλύτερα αστέρια της ποπ παγκοσμίως – της Beyonce, η οποία έδωσε την ευλογία της για να γίνει το τραγούδι της «Freedom» ο ύμνος της προεκλογικής εκστρατείας των Δημοκρατικών.

Πηγή: https://businessvoice.gr/

T

Trending

N

NeWsLetteR

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ MAILBOX ΣΑΣ!

Read Next