Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Runergy: Πρωτοπόρος στη Βιωσιμότητα με Υψηλή Αξιολόγηση ESG

Η κορυφαία εταιρεία ηλιακής ενέργειας επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις στην αξιολόγηση ESG της Synesgy, ενισχύοντας τη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ευθύνη

Η Runergy, μια κορυφαία εταιρεία ηλιακής ενέργειας και κατασκευαστής φωτοβολταϊκών μονάδων Tier 1 σύμφωνα με το BNEF, πέρασε με επιτυχία την αξιολόγηση Περιβαλλοντικής, Κοινωνικής και Εταιρικής Διακυβέρνησης (ESG) της Synesgy, επιτυγχάνοντας συνολικά ένα Καλό Επίπεδο Βιωσιμότητας και Εξαιρετικό Επίπεδο εντός του πεδίου των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη Runergy, επιβεβαιώνοντας τη συμμόρφωσή της με τις αρχές ESG, σύμφωνα με τις εθνικές και διεθνείς βέλτιστες πρακτικές.

Η Synesgy είναι μια παγκόσμια ψηφιακή πλατφόρμα αξιολόγησης βιωσιμότητας ESG στην εφοδιαστική αλυσίδα, που αναπτύχθηκε από την CRIF Ratings, έναν οργανισμό αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας υπό την εποπτεία της ESMA. Η μεθοδολογία αξιολόγησης ESG της Synesgy ακολουθεί διεθνώς αποδεκτά πρότυπα βιωσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των Global Reporting Initiative (GRI) και των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs).

Η CRIF εξειδικεύεται στην αναφορά πιστοληπτικής ικανότητας και συστήματα επιχειρηματικών πληροφοριών, αναλύσεις, υπηρεσίες εξωτερικής ανάθεσης και επεξεργασίας, καθώς και προηγμένες ψηφιακές λύσεις για την ανάπτυξη επιχειρήσεων και το ανοιχτό τραπεζικό σύστημα. Περισσότερες από 82.000 εταιρείες, 10.000 τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, και 600 ασφαλιστικές εταιρείες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της CRIF σε περισσότερες από 40 χώρες. Η αξιολόγηση ESG της Synesgy αποτελεί πλέον βασικό σημείο αναφοράς για την αξιολόγηση εταιρειών όλων των μεγεθών και τομέων στην Ιταλία και την Ευρώπη, με καλές αξιολογήσεις να αποδεικνύουν την ισχυρή απόδοση, την οικονομική δύναμη και την ικανότητα καινοτομίας μιας εταιρείας, καθώς και την αξιοπιστία της ως συνεργάτη βιώσιμης ανάπτυξης.

Η βαθμολογία ESG της Synesgy είναι μια αξιολόγηση του επιπέδου συμμόρφωσης μιας εταιρείας με τους παράγοντες ESG, λαμβάνοντας υπόψη τον τομέα και τη γεωγραφική περιοχή της. Η πιστοποίηση από τη Synesgy αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής απόδοσης της Runergy στον τομέα ESG και της δέσμευσής της για βιώσιμη ανάπτυξη και υψηλά πρότυπα κοινωνικής ευθύνης στις καθημερινές της λειτουργίες.

“Από περιβαλλοντική άποψη, είμαστε αμετακίνητοι στη δέσμευσή μας για βιώσιμες πρακτικές. Χρησιμοποιούμε φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και διαδικασίες παραγωγής για να ελαχιστοποιήσουμε το ανθρακικό μας αποτύπωμα και να προωθήσουμε υπεύθυνες λειτουργίες,” δήλωσε ο Yu Bing, παγκόσμιος διευθυντής μάρκετινγκ της Runergy. “Η αφοσίωσή μας στη βιωσιμότητα αποδεικνύεται περαιτέρω από τις εντυπωσιακές μας βαθμολογίες ESG, που μας έχουν κερδίσει αναγνώριση από τις Dun & Bradstreet, EcoVadis και Achilles.”

Η Runergy έχει λάβει πολλαπλά βραβεία ESG, συμπεριλαμβανομένης της υψηλότερης βαθμολογίας Very Good από την Dun & Bradstreet, το Χάλκινο Μετάλλιο στην Αξιολόγηση Βιωσιμότητας από την EcoVadis με κατάταξη στο κορυφαίο 35%, και την πιστοποίηση ESG στο υψηλότερο επίπεδο από την Achilles.

Από τον Ιούνιο του 2023, η Runergy είναι μέλος του Παγκόσμιου Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών, μια εθελοντική πρωτοβουλία που προωθεί υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές. Ως παγκόσμια επιχείρηση φωτοβολταϊκών, η Runergy συνεχίζει να ενσωματώνει το όραμά της για βιώσιμη ανάπτυξη στη στρατηγική και τις λειτουργίες της, παρέχοντας στους πελάτες της αποδοτικά και βιώσιμα προϊόντα και υπηρεσίες.

“Στο μέλλον, η Runergy θα συνεχίσει να επιδιώκει τη βιώσιμη ανάπτυξη και να συνεργάζεται με τους συνεργάτες μας για να διαμορφώσουμε ένα βιώσιμο πράσινο μέλλον,” δήλωσε ο Yu.

T

Trending

N

NeWsLetteR

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ MAILBOX ΣΑΣ!

Read Next