Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Startupper MAG 49: Κυκλοφόρησε στα περίπτερα με τα Παραπολιτικά!

Το Startupper MAG 49 κυκλοφόρησε, μαζί με τα Παραπολιτικά με ένα τεύχος αφιερωμένο στις τεχνολογίες της εμπορικής ναυτιλίας, με εξώφυλλο τον συνιδρυτή της DeepSea Technologies, Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο.

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και αποκλειστική συνέντευξη στο Startupper MAG, o Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, co-founder και CEO της εταιρείας DeepSea, μας μιλάει για την ψηφιοποίηση της ναυτιλίας και τις σχετικές προκλήσεις μιας σημαντικής για την Ελλάδα αγοράς, αλλά και την πορεία της ελληνικής Maritime Tech Startup προς την ταχεία ανάπτυξη και την εξαγορά της από μια μεγάλη – παγκόσμια εταιρεία του χώρου.

Η υπόλοιπη θεματολογία του περιοδικού περιλαμβάνει:

Αφιέρωμα στο οικοσύστημα καινοτομίας Ιωαννίνων
Τα Ιωάννινα εξελίσσονται και αναδεικνύονται σε τεχνολογικό hub με διεθνείς προδιαγραφές, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αντίστοιχα hubs της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αντιθέτως, αποτελούν πρότυπο και βάζουν τη χώρα στο χάρτη και στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Αφιέρωμα AgroFood
Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από πρωτοφανείς προκλήσεις, όπως για παράδειγμα η κλιματική αλλαγή και οι γεωπολιτικές συγκρούσεις, η βιομηχανία γεωργικών προϊόντων και τροφίμων παλεύει με περίπλοκα προβλήματα που απαιτούν υψηλή προτεραιότητα. Η τεχνολογία και η καινοτομία αναδεικνύονται ως ισχυρά εργαλεία, ικανά να επιταχύνουν τον
μετασχηματισμό προς αγροδιατροφικά συστήματα που δεν είναι μόνο ανθεκτικά αλλά και βιώσιμα και αποτελεσματικά. Σας παρουσιάζουμε όλες τις εξελίξεις στο χώρο του AgroFood Tech αλλά και τις πιο σημαντικές ελληνικές Startups.

Η HERADO «Εκτοξεύεται» στην παγκόσμια αγορά
Η ελληνική Hitech εταιρεία Herado θέτει τις βάσεις να γίνει το επόμενο μεγάλο success story της ελληνικής αλλά και ευρωπαϊκής Startup σκηνής, μια και η
εταιρεία έχει ήδη ενεργές συνεργασίες με τις Space X και Blue Origin και τη μοναδική ελληνική εκπροσώπηση στο European Defense Fund της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την ανάληψη του έργου για την προστασία της Ευρώπης από απειλές ραδιενεργής και χημικής-βιολογικής φύσεως.

T

Trending

N

NeWsLetteR

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ MAILBOX ΣΑΣ!

Read Next