Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Business Voice Week: Τo καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού!

Η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντησή σας με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ business περιεχόμενο!

Η Prosperty ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια με την φιλοδοξία να αλλάξει τον τρόπο που γίνονται οι συναλλαγές ακινήτων στην Ελλάδα. Από την αρχή, η εταιρεία είχε ως στόχο να δημιουργήσει μια πλατφόρμα που θα προσέφερε αξιόπιστες πληροφορίες σε όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ή να νοικιάσουν ακίνητα, ψηφιοποιώντας και καθιστώντας τη διαδικασία πιο διαφανή και απλή.

Σήμερα, η Prosperty είναι μια τεχνολογική εταιρεία που αναπτύσσει λογισμικό για τον κλάδο του real estate, εξυπηρετώντας πλέον και θεσμικούς πελάτες και διαχειριστές μεγάλων χαρτοφυλακίων ακινήτων. Με τις καινοτόμες λύσεις της, η Prosperty συνεχίζει να επεκτείνεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Για το παρόν και ειδικά για το μέλλον της Prosperty μιλήσαμε με τον συνιδρυτή και CEO της εταιρείας, Αντώνη Μαρκόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Όλες οι λεπτομέρειες του deal της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ 

Η ηγέτιδα δύναμη της «καθαρής ενέργειας» των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), Abu Dhabi Future Energy PJSC – Masdar, κατέληξε σε συμφωνία τεραστίων διαστάσεων με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, (και συγκεκριμένα με την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ) που «ταρακουνά» τα δεδομένα της παγκόσμιας αγοράς ενέργειας.

Η συμφωνία ανέρχεται στο ύψος των 3,2 δισεκατομμυρίων ευρώ και ανοίγει δρόμους για την είσοδο της Masdar στη «χρυσοφόρο» αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Κρι Κρι: Μια ιστορία 70 χρόνων 

Στις Σέρρες, μια πόλη με πλούσια ιστορία και παράδοση, βρίσκεται πλέον το πρώτο Μουσείο παγωτού της Ελλάδας.  Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλός της Κρι Κρι, ο Παναγιώτης Τσινάβος, με αφορμή τον εορτασμό των 70 χρόνων της εταιρείας του δημιούργησε ένα μοναδικό θεματικό πάρκο εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την ευγνωμοσύνη του στον κόσμο. Το μουσείο είναι ένα βιωματικό πάρκο εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους, καθώς και ένα μουσείο για την ιστορία και τα μυστικά του αγαπημένου γλυκίσματος.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Βασίλης Μάμαλης, executive director της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη, ο executive director της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος, Βασίλης Μάμαλης αναλύει τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές του ελληνικού λιμενικού συστήματος. Δίνοντας έμφαση στις ιδιωτικοποιήσεις, τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και τη βιωσιμότητα, μας εξηγεί πώς τα λιμάνια της Ελλάδας μπορούν να διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Αγαμέμνων Σταυρόπουλος: Οι πανελλαδικές, η ΑΑΔΕ και η κυριαρχία της ήσσονος προσπάθειας

Όλοι παραδέχονται ότι το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων ταλαιπωρεί τα παιδιά μας χωρίς πραγματικό αντίκρισμα. Το αποδεχόμαστε όμως ως αναπόφευκτο, γιατί στην πιθανότητα να δημιουργηθεί ένα πιο ανθρώπινο και δίκαιο σύστημα, φοβόμαστε ότι το Υπουργείο Παιδείας και η εκπαιδευτική κοινότητα δεν θα μπορέσουν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να το υποστηρίξουν με πρωταρχικό κίνδυνο να μην είναι αδιάβλητο. Την ίδια νοοτροπία δυστυχώς ακολουθεί και η ΑΑΔΕ. Φοβάται ότι ο ελεγκτικός μηχανισμός δεν έχει την δυνατότητα να κάνει στοιχειώδεις ελέγχους, οπότε καταφεύγει στα τυπολατρικά μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Θανάσης Λασκούδης: Γιατί ο Αντόνιο Γκουτέρες “ψηφίζει” υπέρ της απαγόρευσης της διαφήμισης από εταιρείες ορυκτών καυσίμων

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, τάχθηκε υπέρ της απαγόρευσης της διαφήμισης από εταιρείες ορυκτών καυσίμων, χαρακτηρίζοντάς τες ως «νονούς της κλιματικής κρίσης». Ο Γκουτέρες πρόσθεσε τη φωνή του σε ένα αυξανόμενο κίνημα που ζητά την απαγόρευση της διαφήμισης ορυκτών καυσίμων, την ίδια στιγμή που στον Καναδά εντείνονται οι προσπάθειες για τον περιορισμό των παραπλανητικών διαφημιστικών εκστρατειών πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

T

Trending

N

NeWsLetteR

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ MAILBOX ΣΑΣ!

Read Next