Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Business Voice Week: Τo καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού!

Η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντησή σας με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ business περιεχόμενο!

Η ενεργειακή μετάβαση της Motor Oil Hellas (MOH) προκειμένου να αποτελέσει πολυενεργειακή ηγέτιδα δύναμη όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά πρωτίστως στη νοτιοανατολική Ευρώπη και Μεσόγειο βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο των στρατηγικών σχεδιασμών της διοίκησης του επιχειρηματικού Ομίλου.

Η MOH εξάγει, σήμερα, τουλάχιστον το 60% της παραγωγής της σε περισσότερες από 70 χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ αυτή τη στιγμή υλοποιεί ένα από τα πλέον σημαντικά επενδυτικά προγράμματα σε ολόκληρη τη νοτιοανατολική Ευρώπη, το ύψος του οποίου ανέρχεται στα 4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Προχωρά το Ψηφιακό Ευρώ

Με γοργούς ρυθμούς φαίνεται πως προχωρά το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) για την ανάπτυξη και διάθεση προς ευρεία χρήση του Ψηφιακού Ευρώ. Διαδικασία που ξεκίνησε επισήμως τον περασμένο Νοέμβριο και ήδη έχει αποδώσει τους πρώτους καρπούς στο πλαίσιο της εξέλιξης σειράς απαιτούμενων διαδικασιών που άπτονται των θεμάτων απορρήτου, της ασφάλειας σχετικά με την πραγματοποίηση διαδικτυακών και εκτός σύνδεσης ψηφιακών πληρωμών, την διαμόρφωση των ψηφιακών ορίων διακράτησης του ευρώ, τις νομοθετικές πτυχές που πρέπει να συζητηθούν και διαμορφωθούν σε ανάλογο πλαίσιο κ.ο.κ.

Ανεβαίνει η ακροδεξιά στην Γαλλία και «τρέμει» η οικονομία της Ευρώπης…

Τα αποτελέσματα των πρόσφατων Ευρωεκλογών οδήγησαν σε περιδίνηση ολόκληρη την Ευρώπη, που είδε παραδοσιακά μεγάλα κόμματα σε ΟλλανδίαΒέλγιοΓαλλίαΓερμανία και άλλες χώρες να δέχονται ήττες στις κάλπες, την ίδια στιγμή που η ακροδεξιά «σκαρφαλώνει» στις πλάτες τους, τροφοδοτούμενη από την αγανάκτηση η οποία απορρέει από την οικονομική κρίση που επικρατεί εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης λόγω της ακρίβειας, την οποία τροφοδοτεί ο πληθωρισμός.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Θέλεις να φτάσεις γρήγορα στο νησί; Η hoper είναι για σένα…

Διαβάστε όλα όσα θέλετε να μάθετε για το πως είναι μια πτήση με ελικόπτερο, πόσο κοστίζει, πόσο χρόνο κάνει για να σας πάει στο νησί που επιθυμείτε και εν τέλει πως είναι συνολικά όλη η εμπειρία!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Δημήτρης Βακρινός, founder του Phind

Το Phind είναι ένα πρωτοποριακό εργαλείο που ήρθε στην αγορά για να αλλάξει τον παραδοσιακό τρόπο που οι δημιουργοί στον χώρο της φωτογραφίας εργάζονται και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους. Ουσιαστικά, η Πλατφόρμα Phind είναι το νέο app που έρχεται  να ενώσει τις δυνάμεις καλλιτεχνών και επαγγελματιών στο χώρο της φωτογραφίας με απώτερο σκοπό την υλοποίηση project χωρίς μεσάζοντες.

Μιλώντας με τον founder του Phind, Δημήτρη Βακρινό ανακαλύπτουμε το πώς η ανάγκη για οργάνωση και σύνδεση οδήγησε στη δημιουργία μιας πλατφόρμας που αλλάζει το παιχνίδι στη φωτογραφία.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Αγαμέμνων Σταυρόπουλος: Καταργείται το πενθήμερο ή η λογική μας;

Από την 1η Ιουλίου τίθενται σε εφαρμογή τα άρθρα 25 και 26 του Ν. 5053/2023. Αυτό στην πράξη σημαίνει το εξής: ένας εργαζόμενος που έχει σύμβαση πενθήμερης απασχόλησης, αν εργαστεί και έκτη μέρα, δικαιούται αμοιβή προσαυξημένη με 40%. Αυτό ίσχυε πάντοτε. Η διαφορά που έρχεται είναι ότι αυτή η διαδικασία πλέον είναι νόμιμη.

 

T

Trending

N

NeWsLetteR

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ MAILBOX ΣΑΣ!

Read Next