Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

AMPLUS Technologies: Greek Business Champion στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2024

Μια διάκριση που δικαιώνει την εταιρική φιλοσοφία “always added value”

Διακρίσεων συνέχεια για την AMPLUS Technologies, που κέρδισε ένα ακόμη σημαντικό βραβείο, σε μια χρονιά επιτυχιών.

Η εταιρεία αναδείχθηκε μεταξύ των Greek Business Champions, στο πλαίσιο της 9ης Τελετής Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2024». Το βραβείο απονέμεται σε επιχειρήσεις οι οποίες επέτυχαν κύκλο εργασιών άνω των 10 εκατ. ευρώ και κατέγραψαν ταυτόχρονη αύξηση μεγαλύτερη του 20%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων.

Η βράβευση αποτελεί για την AMPLUS την αναγνώριση της προσπάθειάς της να παρέχει μοναδική ποιότητα υπηρεσιών, η οποία βρίσκεται στον πυρήνα μιας αντίληψης διαρκούς ανάπτυξης και προσφοράς.

Έχοντας επιλέξει τη στρατηγική συνεργασία με καταξιωμένες διεθνώς εταιρείες σχεδιασμού και παραγωγής πληροφοριακών συστημάτων και λογισμικού, η AMPLUS υλοποιεί το όραμά της να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον αναγκαίο ψηφιακό μετασχηματισμό δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Αυτό το όραμα υπογραμμίζει εμφατικά η νέα διάκριση που απέσπασε η εταιρεία και η οποία την κατατάσσει στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας.

«Για τη Διοίκηση, τα στελέχη και όλους τους εργαζόμενους της AMPLUS, η βράβευση αυτή αποδεικνύει την προσήλωσή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία και δικαιώνει τη φιλοσοφία “always added value” που ακολουθούμε από την πρώτη στιγμή. Σηματοδοτεί όμως επίσης, για όλους εμάς, την αφετηρία για νέες επιτυχίες που τις προσεγγίζουμε έχοντας πάντα στη σκέψη μας ότι η ψηφιακή μετάβαση είναι μια σημαντική υπηρεσία προς την εθνική οικονομία αλλά και την κοινωνία, και συνεπώς απαιτεί σύνθετη προσπάθεια με στρατηγικό όραμα, στοχευμένες συνέργειες, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και υψηλή τεχνογνωσία» δήλωσε με αφορμή τη βράβευση ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AMPLUS Technologies, Γιώργος Δαμανάκης.

Ο θεσμός των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

T

Trending

N

NeWsLetteR

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ MAILBOX ΣΑΣ!

Read Next