Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Samsung σε καλεί να ανακαλύψεις το μέλλον!

Back to School προσφορές με Galaxy S24, Wearables και πολλά άλλα!

Η Samsung Electronics Hellas καλωσορίζει τη νέα σχολική χρονιά με συναρπαστικές Back to School προσφορές που κάνουν τη διαφορά! Ανακαλύψτε μοναδικές ευκαιρίες σε επιλεγμένα Galaxy προϊόντα, συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής με φορητότητα, δημιουργικότητα και παραγωγικότητα, και αποκτήστε τα με σημαντικά οφέλη από το Samsung eShop.

Η σειρά Galaxy S24 εισάγει την επανάσταση του Galaxy AI, μετατρέποντας τα νέα smartphones της Samsung σε απαραίτητους συντρόφους στην καθημερινότητά σας. Φανταστείτε να συνοψίζετε σε δευτερόλεπτα τις μακροσκελείς σημειώσεις των μαθημάτων σας με το Note Assist, ή να δημιουργείτε τις τέλειες φωτογραφίες με το Photo Assist. Επιπλέον, με την αγορά ενός Galaxy S24 Ultra, S24+ ή S24 μαζί με ένα προϊόν της κατηγορίας Samsung Wearables, κερδίζετε 150€ έκπτωση στο προϊόν Wearables. Αντίστοιχα, η ταυτόχρονη αγορά ενός Galaxy S23 ή S23 FE συνοδεύεται από έκπτωση 100€ σε Samsung Wearables.

Για εκείνους που επιθυμούν την απόλυτη ταχύτητα και κομψότητα, τα Galaxy A35, A55 και Α25 5G σας καλύπτουν. Αποκτήστε το Galaxy A35 5G ή Galaxy A55 5G μαζί με ένα Samsung Wearables και κερδίστε έως και 80€ έκπτωση, ενώ η ταυτόχρονη αγορά ενός Galaxy Α25 5G σας εξασφαλίζει όφελος 50€ σε Wearables. Επιπλέον, με την αγορά ενός Galaxy A15 από το Samsung eShop, θα λάβετε ως δώρο το SmartTag21, το ιδανικό αξεσουάρ για να μην χάνετε ποτέ τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Αλλά οι προσφορές δεν σταματούν εδώ. Τα νέα tablets Galaxy Tab S9FE και S9FE+, με την εκπληκτική οθόνη και το S Pen, σας περιμένουν από 449€ και 629€ αντίστοιχα, μόνο στο Samsung eShop. Για πιο προσιτή ψυχαγωγία, το Tab A9+ είναι διαθέσιμο από 199,90€, ενώ το Galaxy Watch FE, που παρακολουθεί τη φυσική σας κατάσταση, τώρα κοστίζει 199,90€ από 219,90€.

Και για όσους θέλουν να ενισχύσουν το οικοσύστημα της Samsung, η εταιρεία προσφέρει 10% έκπτωση στη συνολική αξία της αγοράς σας όταν συνδυάζετε δύο προϊόντα από διαφορετικές κατηγορίες, όπως tablets, monitors, τηλεοράσεις, και άλλες οικιακές συσκευές. Μην χάσετε αυτές τις ευκαιρίες για να εξοπλιστείτε με την πιο προηγμένη τεχνολογία της Samsung!

T

Trending

N

NeWsLetteR

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ MAILBOX ΣΑΣ!

Read Next