Praktiker Hellas: Ανακυκλώνεις; Κερδίζεις!

Με την ανακύκλωση του παλαιού ενεργοβόρου θερμοσίφωνα, ο δικαιούχος κερδίζει διπλά, αφού συνεισφέρει στο περιβάλλον και στην τσέπη του.

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, σε συνέχεια του προγράμματος «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή», συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Θερμοσίφωνα». Το Πρόγραμμα αφορά σε επιδότηση νοικοκυριών, με ποσοστό έως 60%, για την αντικατάσταση ενεργοβόρων Ηλεκτρικών Θερμοσιφώνων, με νέους σύγχρονης τεχνολογίας Ηλιακούς Θερμοσίφωνες και με απαραίτητη προϋπόθεση ανακύκλωσης του πρώτου.

Ο δικαιούχος αρκεί να επιλέξει τον ηλιακό θερμοσίφωνα που επιθυμεί μέσα από μια πλούσια γκάμα επώνυμων brand της αγοράς (PYRAMIS, COSMOSOLAR, ELCO) είτε ηλεκτρονικά στο praktiker.gr είτε επισκεπτόμενος ένα από τα 16 καταστήματα της εταιρείας, όπου εκεί θα λάβει την καθοδήγηση των εξειδικευμένων συμβούλων πωλήσεων. Για όλα τα υπόλοιπα, αναλαμβάνει δράση η Praktiker, λύνοντας σε όλους τα χέρια!

Θέτοντας ως προτεραιότητα το συμφέρον του πελάτη, η εταιρεία προσφέρει μια 360ο εξυπηρέτηση, σε συμφωνημένη προνομιακή τιμή, από το πρώτο στάδιο επιλογής μέχρι το τελευταίο της εγκατάστασης.

Αναλυτικά, στις υπηρεσίες της Praktiker περιλαμβάνονται: 1. Προγραμματισμός μεταφοράς και Παράδοσης του προϊόντος στο σημείο υπόδειξης, 2. Απεγκατάσταση παλιού ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, 3. Εγκατάσταση νέου ηλιακού θερμοσίφωνα, 4. Παραλαβή και Ανακύκλωση παλαιού ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Μάλιστα, η εταιρεία διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα parking ανακύκλωσης, προσβάσιμα στο κοινό, οπού μπορεί κανείς να ανακυκλώσει την παλαιά ενεργοβόρα συσκευή του κερδίζοντας δωροεπιταγή ανακύκλωσης για την επόμενη αγορά του. Για καμία από τις προαναφερόμενες υπηρεσίες δεν δημιουργούνται επιπλέον χρεώσεις για τον επισκέπτη, παρά μόνο η «Θερμοσυμφωνία» που θα εγκρίνει ο ίδιος πριν προχωρήσει στην ολοκλήρωση αγοράς.

Comments are closed.