Επιτυχημένη η παρουσία της ΕΕΑΑ στην 87η ΔΕΘ

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης δέχθηκε περισσότερους από 5000 επισκέπτες στο περίπτερο της.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η παρουσία της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023.

O Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) κ. Μιχάλης Η. Οικονομάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για διαρκή βελτίωση της ανακύκλωσης συσκευασιών για την προστασία του περιβάλλοντος, η ΕΕΑΑ, σε συνεργασία με τους Δήμους της χώρας, τις 3.500 συμβεβλημένες επιχειρήσεις και τη στήριξη των πολιτών, συνεχίζει με τα έργα και τις επενδύσεις της να αυξάνει θετικά το αποτύπωμά της προς όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Οφείλουμε ως χώρα να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τη διαρκή απειλή της κλιματικής κρίσης και τις συνέπειές της, να γίνουμε όλοι, πολίτες, φορείς, επιχειρήσεις, πολιτεία, μέρος της λύσης και να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, προστατεύοντας έτσι το δικό μας παρόν και το μέλλον των παιδιών μας».

Η ΕΕΑΑ καλύπτει με τα έργα της το 95% του Εθνικού Αποτελέσματος στην ανακύκλωση συσκευασιών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη του Εθνικού στόχου. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η εταιρεία οργανώνει, υλοποιεί και συμμετέχει σε δράσεις και πρωτοβουλίες που προωθούν την πράσινη μετάβαση και την κυκλική οικονομία, ενώ προάγουν μια σύγχρονη περιβαλλοντική αντίληψη.

Comments are closed.