APIVITA – Aegean Rebreath: Ανανεώνουν τη συνεργασία τους για την προστασία των ελληνικών θαλασσών

Μετρώντας 3 συναπτά έτη συνεργασίας η APIVITA και η Aegean Rebreath ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους με σύνθημα: «Μαζί για το μέλλον των θαλασσών μας»

Η APIVITA και η Aegean Rebreath, μέλη του Οργανισμού 1% for the Planet, μετρώντας 3 συναπτά έτη συνεργασίας, ουσιαστικής δράσης και προσφοράς για τον άνθρωπο και το περιβάλλον αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, ενώνοντας, και φέτος, τις δυνάμεις τους, με σύνθημα: «Μαζί για το μέλλον των θαλασσών μας».

Η Aegean Rebreath

Η Aegean Rebreath αποτελεί μέλος του Οργανισμού 1% for the Planet. Ο φορέας αποτελείται από ενεργούς πολίτες με επαγγελματική δραστηριότητα σε διαφορετικούς τομείς και πεδία, με κοινό στόχο την προστασία και ενίσχυση του θαλάσσιου οικοσυστήματος. Η Aegean Rebreath έχει αναπτύξει ένα ολιστικό μοντέλο που περιλαμβάνει δράσεις αποσυμφόρησης του θαλάσσιου περιβάλλοντος, συνέργειες που φέρνουν κοντά την κοινωνία των πολιτών, τον ιδιωτικό τομέα και τις κεντρικές αρχές, ανάπτυξη δεδομένων και προτάσεων, καθώς και υλοποίηση εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων, με σκοπό την αλλαγή κουλτούρας για την προστασία του θαλάσσιου πλούτου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Startupper.gr

Comments are closed.