Συνάντηση Ευρωπαίων Συνεργατών Huawei 2024: Μια Συναρπαστική Διερεύνηση Στρατηγικής Συνεργασίας

Αποστολή στο Κόμο
Μαρίνα Παπαχρήστου

Η Huawei διοργάνωσε με επιτυχία την εναρκτήρια Συνάντηση Ευρωπαίων Συνεργατών 2024 στο γραφικό Κόμο, σηματοδοτώντας ένα ορόσημο στην πορεία ανάπτυξης της εταιρείας στην Ευρώπη. Η εκδήλωση, με τίτλο “Grow Together, Win Future”, έφερε κοντά πάνω από 1.000 Ευρωπαίους συνεργάτες, αντικατοπτρίζοντας την ισχυρή παρουσία της Huawei στην περιοχή.

Ο Jim Lu, Senior Vice President της Huawei και Πρόεδρος της Ευρώπης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας την αφοσίωση της Huawei στην ανάπτυξη μέσω συνεργασιών με Ευρωπαίους συνεργάτες. Η ομιλία του Lu παρουσίασε μια εντυπωσιακή εικόνα της ανάπτυξης της Huawei, με έσοδα άνω των 90 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2023, σημειώνοντας αύξηση άνω του 9% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Η Huawei έχει επενδύσει σημαντικά σε Έρευνα και Ανάπτυξη, διασφαλίζοντας την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ψηφιακής εποχής. Η στρατηγική “All Intelligence” της Huawei αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης, με στόχο να βοηθήσει τις τοπικές επιχειρήσεις να γίνουν ψηφιακές και ευφυείς πιο γρήγορα.

Η Huawei έχει δημιουργήσει δύο OpenLabs στην Ευρώπη και συνεργάζεται με πάνω από 100 ISV για να υλοποιήσει λύσεις που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις πελατών. Η εταιρεία παρουσίασε επίσης μια σειρά από νέα προϊόντα και λύσεις, συμπεριλαμβανομένων των APs Wi-Fi 7, της Active-Active Storage για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, του 50G PON OLT και Wi-Fi 7 ONT, και νέων προϊόντων Huawei eKit.

Η Συνάντηση Ευρωπαίων Συνεργατών Huawei 2024 πρόσφερε επίσης μια ευκαιρία στους συνεργάτες και στους πελάτες να μοιραστούν τις ιστορίες επιτυχίας τους και ολοκληρώθηκε με μια τελετή απονομής βραβείων που αναγνώρισε τους συνεργάτες που έκαναν εξαιρετικές συνεισφορές το 2023.

Συνολικά, η Συνάντηση Ευρωπαίων Συνεργατών Huawei 2024 αποτέλεσε μια δυναμική επιβεβαίωση της δέσμευσης της Huawei στην Ευρώπη και της αφοσίωσης της στην ανάπτυξη μέσω συνεργασιών με τοπικούς συνεργάτες. Η εκδήλωση δημιούργησε μια πλατφόρμα για ουσιαστικό διάλογο, ανταλλαγή γνώσεων και κοινές στρατηγικές για ένα ακμαίο μέλλον.

Η στρατηγική “All Intelligence” της Huawei εστιάζει στην ψηφιακή και ευφυή ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων.

Η Huawei έχει σημειώσει αξιοσημείωτη πρόοδο στην Ευρώπη, με πάνω από 5.000 συνεργάτες στο χαρτοφυλάκιο του οικοσυστήματός της.

Η εταιρεία επένδυσε το 23,3% των εσόδων της σε Έρευνα και Ανάπτυξη το 2023, διασφαλίζοντας την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων.

Η Huawei θα εστιάσει στην υποστήριξη της ψηφιακής και πράσινης ανάπτυξης στην Ευρώπη.

Καταλήγοντας η Συνάντηση Ευρωπαίων Συνεργατών Huawei 2024 αποτέλεσε μια επιτυχημένη εκδήλωση που ενίσχυσε τις δεσμεύσεις της Huawei για ανάπτυξη στην Ευρώπη μέσω συνεργασιών με τοπικούς συνεργάτες. Η εταιρεία παρουσίασε μια σειρά από εντυπωσιακά επιτεύγματα, νέα προϊόντα και λύσεις, και ένα σαφές όραμα για το μέλλον. Η Huawei δεσμεύεται να συνεργαστεί στενά με τους συνεργάτες της για να προωθήσει την ψηφιακή και πράσινη ανάπτυξη στην Ευρώπη.

Comments are closed.