BOX NOW: Super διαγωνισμός στέλνει 2 ερωτευμένα ζευγάρια στο Παρίσι!

Διάλεξε το δώρο που επιθυμείς για την Βαλεντίνα ή τον Βαλεντίνο σου και πάρε μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου

Η BOX NOW για μια ακόμα φορά καινοτομεί και κάνει τα δώρα για τη γιορτή των ερωτευμένων, μία εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση. Συγκεκριμένα, οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν το δώρο για την/τον αγαπημένη/ο τους, από το κατάστημα που επιθυμούν, μέσα από μία μεγάλη λίστα συμμετεχουσών επιχειρήσεων, και να το παραλάβουν μέσω BOX NOW, συμμετέχοντας παράλληλα στη μεγάλη κλήρωση, μέσα την οποία δύο τυχερά ζευγάρια θα κερδίσουν από ένα ταξίδι στο Παρίσι!

Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 20 Φεβρουαρίου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις σελίδες των social media της BOX NOW.

♥️Amour…in a BOX ♥️ λοιπόν ή απλά διεκδίκησε ένα ταξίδι για δύο στην Πόλη του Φωτός και απόλαυσε ρομαντικές βόλτες στην πιο ερωτική πρωτεύουσα της Ευρώπης με την/τον αγαπημένη/ο σου. 

Τα βήματα για να μπεις στην κλήρωση είναι απλά:

  • Διάλεξε το δώρο που επιθυμείς για την Βαλεντίνα ή τον Βαλεντίνο σου από το αγαπημένο σου κατάστημα και παράλαβέ το μέσω BOX NOW.
  • Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα του διαγωνισμού https://bit.ly/3HTWaVb 

Η ΒΟΧ ΝΟW είναι η «πράσινη» καινοτόμος Startup η οποία εδώ και ένα χρόνο φέρνει νέα δεδομένα στις παραδόσεις και παραλαβές ηλεκτρονικού εμπορίου, συνεχίζει να διευρύνει το πλήθος των συνεργαζόμενων εταιρειών με βασικό στόχο τη βέλτιστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων εκείνων που θέλουν τις αγορές τους σε χρόνο και τόπο που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής τους, προσφέροντας τη δυνατότητα παράδοσης δεμάτων σε Lockers σε κομβικά σημεία, σε περισσότερες από 140 περιοχές της χώρας. Ενδεικτικά σε: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Πύργο, Καλαμάτα, Άργος, Αγρίνιο, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Σέρρες και Δράμα, ώστε όλοι οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε κάποιο BOX NOW Locker, καλύπτοντας τη μικρότερη δυνατή απόσταση για να παραλάβουν τις παραγγελίες τους σε όλη την Ελλάδα. Με τη BOX NOW «όπου και να είσαι, ό,τι ώρα και να είναι, το δέμα σου είναι εδώ».

Comments are closed.