IDATOR Προϊόντα και Λύσεις για την Πολιτική Προστασία

Η Idator προχώρησε σε μία ακόμη κίνηση που αναδεικνύει το όραμά μας για συνεχή εξέλιξη, με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και του νερού. Οι ειδικές συνθήκες της εποχής, μας επιτάσσουν να δραστηριοποιηθούμε δυναμικά σε αγορές που βρίσκονται στο προσκήνιο και να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής.

Η Idator ανακοίνωσε  την εισαγωγή της στον τομέα Πολιτικής Προστασίας και αντιμετώπισης φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών, συνεχίζοντας με προσήλωση την ανάπτυξη της εταιρείας σε αγορές που αφορούν το νερό και το περιβάλλον.

Εδώ και πολλά χρόνια υποστηρίζουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο δύσκολο έργο τους, παρέχοντας τους σχετικό εξοπλισμό.
Η απόφαση της εταιρείας να δημιουργήσει έναν νέο τομέα αποκλειστικά με το αντικείμενο αυτό, ενισχύθηκε από την αύξηση της περιοδικότητας της εμφάνισης ειδικών συνθηκών που πλέον απαιτούν πιο σύνθετη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση.

Η Idator ενισχύει τις ενέργειες της για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της διάθεσης περισσότερων προϊόντων που συμβάλλουν στην ενεργειακή εξοικονόμηση και την επαναχρησιμοποίηση του νερού, προσθέτοντας παράλληλα εξειδικευμένες και καινοτόμες λύσεις προστασίας που θα καλύψουν τις ανάγκες τόσο δημόσιων φορέων όσο και ιδιωτικών οργανισμών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Γεώργιος Ευστρατιάδης δήλωσε: «Η Idator προχώρησε σε μία ακόμη κίνηση που αναδεικνύει το όραμά μας για συνεχή εξέλιξη, με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και του νερού. Οι ειδικές συνθήκες της εποχής, μας επιτάσσουν να δραστηριοποιηθούμε δυναμικά σε αγορές που βρίσκονται στο προσκήνιο και να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής.»

Ενδεικτικά προϊόντα του χαρτοφυλακίου πολιτικής προστασίας που διαθέτει η εταιρεία είανι:

Φορητά αντιπλημμυρικά φράγματα ταχείας ανάπτυξης
Υδατοφράχτες περιορισμού διαρροών καυσίμων και χημικών παραγόντων
Συστήματα πυρόσβεσης με δημιουργία νέφους νερού
Φορητά συστήματα φωτισμού
Συσσωρευτές ιόντων λιθίου μεγάλης ισχύος
Ανιχνευτές ραδιενέργειας
Κουβέρτες πυροπροστασίας για ηλεκτρικά αυτοκίνητα
Ερπυστριοφόρα μηχανήματα έργου
Υπεύθυνος του νέου τομέα Πολιτικής Προστασίας είναι ο κ. Παπάρας Ιωάννης, Αντιπλοίαρχος (Μ) εα.

Comments are closed.