Ρεύμα στο κόστος του προμηθευτή με το νέο κίτρινο τιμολόγιο της nrg

Το πρόγραμμα nrg @ cost+, εξασφαλίζει οικονομία για την ηλεκτρική ενέργεια του σπιτιού, απαλλάσσοντάς σας από το καθημερινό άγχος για τον λογαριασμό του ρεύματος, αφού προσφέρει οικονομικές χρεώσεις, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής και δέσμευση συμβολαίου, με χρέωση στο κόστος του προμηθευτή.

Η nrg παρουσίασε το νέο της πρόγραμμα nrg @ cost+, την ανανεωμένη πρόταση της εταιρείας που προσφέρει οικονομία για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού, με ενέργεια στο κόστος του προμηθευτή, χωρίς χρέωση αναπροσαρμογής και χωρίς δέσμευση συμβολαίου, με πάγιο από 5,5€ τον μήνα.

Το νέο πρόγραμμα nrg @ cost+ ανήκει στην κατηγορία των κίτρινων τιμολογίων. Τα κίτρινα τιμολόγια έχουν κυμαινόμενη τιμή ρεύματος και η τιμή χρέωσης της κιλοβατώρας διαμορφώνεται με βάση τους δείκτες της χονδρεμπορικής αγοράς του ρεύματος.

Επιπλέον, με το νέο πρόγραμμα η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από προνόμια, όπως εκπτώσεις παγίου, δωροκάρτες καυσίμων Shell αξίας 25€ για εξαργύρωση σε καύσιμα ή προϊόντα πρατηρίου και και μηδενική εγγύηση στην περίπτωση που ο καταναλωτής θα ενεργοποιήσει πάγια εντολή για την εξόφληση του λογαριασμού του.

Το νέο πρόγραμμα συμπληρώνει την γκάμα επιλογών που προσφέρει η εταιρεία, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τις προσφερόμενες λύσεις ρεύματος για όλους τους καταναλωτές της χώρας. Πάντα με τη σιγουριά του κορυφαίου ενεργειακού ομίλου της χώρας.

Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το  nrg @ cost+, καθώς και για τις υπόλοιπες ολοκληρωμένες λύσεις της nrg για την ενέργεια.

Comments are closed.