Η «Cubers», μεγάλος χορηγός της 2ης Καρναβαλικής Παρέλασης του Δήμου Διονύσου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 10 Μαρτίου η 2η Καρναβαλική Παρέλαση του Δήμου Διονύσου, στην οποία έλαβε μέρος η «Cubers» ως μεγάλος χορηγός.

Ειδικότερα, στην εν λόγω εκδήλωση η οποία συνδιοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Διονύσου, τον Δήμο Διονύσου και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στη Σταμάτα, η «Cubers» αποτέλεσε βασικό βραχίονα.

«Από τις πιο καλές εμφανίσεις», όπως αναφέρθηκε ήταν η συμμετοχή -για πρώτη φορά- της «Cubers», η οποία σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Σταμάτας και το RubiksAcademy, εμφανίστηκαν ως Rubiks και Cubers Academy ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους στον κεντρικό δρόμο και την κεντρική πλατεία της Σταμάτας και αποσπώντας αμέτρητα χειροκροτήματα και θετικές κριτικές. Μαθητές του σχολείου της Σταμάταςφόρεσαν τον χαρακτηριστικό κύβο ενώ ο εν λόγω κύβος τοποθετήθηκε πάνω σε όχημα αποτελώντας τον «φάρο» της παρέλασης.

Στο σημείο αυτό η «Cubers» θέλουν να ευχαριστήσουν ιδιαιτέρως τους πολύτιμους χορηγούς που τη στήριξαν όπως: Νερά Minoa Waters, Summer Village Resort, Σκιάθος-Οικογένεια Κασιδόκωστα, «Γραφικές Τέχνες» του Βαγγέλη Στεργίου, Pcsplash, Printshirt του Κωνσταντίνου Γεωργάλη, Dyslexia centre Pavlidis method, Dance it, Γερμανικά Lingua heart, Στολίδης, Σεραλίδης, Αγγλικά Σίνου «Sinou Language school».

Αυτή η πρωτοβουλία αντανακλά την αφοσίωση της «Cubers» στην προώθηση της δημιουργικότητας, του υγιούς ανταγωνισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των συμμετεχόντων. Το μήνυμά μας για την αντιμετώπιση των μαθητικών δυσκολίων και προκλήσεων ηχηρό και το ενδιαφέρον του κόσμου να γνωρίσει την ομάδα της «Cubers» και το κοινωνικό της αποτύπωμα ακόμα πιο έντονο.

Η συμμετοχή μας στην εν λόγω καρναβαλική εκδήλωση αποτέλεσε ακόμα μια γιορτή χαράς, δημιουργικότητας, συμπερίληψης και αγάπης που ελπίζουμε και επιθυμούμε να συνεχιστεί και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο και την οποία η ομάδα της «Cubers» θα στηρίζει πάντα με όλη της την δυναμική.

Η «Cubers» δημιουργήθηκε με σκοπό να ενώσει, να ενθαρρύνει και να ενισχύσει τις οικογένειες, που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες. Μέσα σε έναν ασφαλή διαδικτυακό τόπο, θα δίνεται η ευκαιρία σε γονείς και παιδιά να ανταλλάσσουν κοινές εμπειρίες, να μοιράζονται χρήσιμες συμβουλές, να ενημερώνονται πολυεπίπεδα και να επωφελούνται από πρόσθετες υπηρεσίες, που θα μπορούν να αξιοποιήσουν τα μέλη της κοινότητας.
Με γνώμονα την αμοιβαία υποστήριξη η «Cubers» επιθυμεί να οικοδομήσει μια ένωση ανθρώπων, που θα μπορεί να λάβει ψυχοκοινωνική στήριξη, ουσιαστική πληροφόρηση, προσβασιμότητα σε δράσεις και θεματικές δραστηριότητες, καθώς επίσης και διασύνδεση με εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Comments are closed.