ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Η αδρεναλίνη «χτυπάει κόκκινο» στο νέο επεισόδιο

Ο Κωνσταντίνος Τζώρτζης της Unlimited Adrenaline, ο Νικόλας Τακάς της Thermi Venture Capital Management ΑΕΔΑΚΕΣ, ο Κωνσταντίνος Κιάμος της UPSTREET και ο Παναγιώτης Τσαντίλας της Palowise.ai στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL.

Είστε λάτρεις των extreme sports, αλλά δεν βρίσκετε κάποια πλατφόρμα για να «κλείσετε» την αγαπημένη σας δραστηριότητα; Τότε δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL. Ο Κωνσταντίνος Τζώρτζης θα μας παρουσιάσει την Unlimited Adrenaline, την online πλατφόρμα κρατήσεων στην οποία μπορεί κανείς μπορεί να βρει οποιαδήποτε δραστηριότητα επιθυμεί, από skidiving, μέχρι εκδρομές γευσιγνωσίας.

Η πλατφόρμα της Unlimited Adrenaline περιλαμβάνει μια γκάμα περίπου 2000 δραστηριοτήτων, οι οποίες είναι χωρισμένες σε 100 διαφορετικές κατηγορίες και περιλαμβάνονται στις ενότητες: «αέρας», «γη», «νερό», «πόλη» και «ξεναγήσεις».

Ακόμα, στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ θα κάνουμε ένα «ταξίδι» μέχρι την Θεσσαλονίκη και θα γνωρίσουμε το πρώτο growth fund με έδρα την πόλη. Ο λόγος για το Northern Greece Investment Fund(NGIF), το οποίο διαχειρίζεται η εταιρεία Thermi Venture Capital Management ΑΕΔΑΚΕΣ. Στην ουσία αποτελεί το επόμενο βήμα της ομάδας διαχείρισης της Thermi, η οποία αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες καινοτομίας της χώρας μας τα τελευταία 20 χρόνια.

Ο Νικόλας Τακάς, CEO της Thermi Venture Capital Management ΑΕΔΑΚΕΣ θα μας πει τα πάντα για την επενδυτική στρατηγική που ακολουθεί το NGIF, καθώς και για τον γενικότερο αντίκτυπό του στο οικοσύστημα καινοτομίας της Βόρειας Ελλάδας.

Στην συνέχεια του επεισοδίου για το φλέγον ζήτημα των τιμών των ακινήτων με τον Κωνσταντίνο Κιάμο, Founder και CEO της UPSTREET, της εταιρείας διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης που δραστηριοποιείται στην Αθήνα και κάνει τα καταλύματα να μοιάζουν με boutiques ξενοδοχείων. Ειδικότερα, η UPSTREET επιλέγει ακίνητα σε διάφορα σημεία της πόλης και αφού τα διαμορφώσει κατάλληλα τα εκμισθώνει σε επισκέπτες για λίγες μέρες ή λίγους μήνες.

Δεδομένης της εμπειρίας του, ο κ. Κιάμος θα μας εξηγήσει τους λόγους πίσω από την ραγδαία αύξηση στις τιμές ακινήτων που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, ενώ θα μοιραστεί μαζί μας τις εκτιμήσεις του για το πώς θα διαμορφωθεί η αγορά στο μέλλον.

Τέλος, θα μιλήσουμε για “Sentiment Analysis”, η διαφορετικά «Ανάλυση Συναισθήματος» με τον Ιδρυτή της Palowise.aiΠαναγιώτη Τσαντίλα. Πιο συγκεκριμένα, η Palowise αναπτύσσει συστηματικά μοντέλα μηχανικής μάθησης για την ανάλυση συναισθήματος αποκλειστικά για ελληνικά κείμενα. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης, οι λύσεις της εταιρείας κάνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων του marketing και της επικοινωνίας ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.

Μην χάσετε λοιπόν αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο. Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30.

Δείτε το teaser για το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ παρακάτω:

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Comments are closed.