ΝΟΥΝΟΥ Family: Χρυσό βραβείο για τις πρώτες συσκευασίες γάλακτος με Ουδέτερο Αποτύπωμα Άνθρακα στην Ελλάδα!

To ΝΟΥΝΟΥ Family κέρδισε Χρυσό Βραβείο στα Green Brand Awards 2024 για τις πρώτες συσκευασίες γάλακτος με Ουδέτερο Αποτύπωμα Άνθρακα στην Ελλάδα!

Επενδύοντας συστηματικά στη βιωσιμότητα των προϊόντων του, το ΝΟΥΝΟΥ απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Green Food & Beverage Packaging των φετινών Green Brand Awards, ενός θεσμού που επιβραβεύει και αναδεικνύει brands με αξίες του Green Lifestyle και χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα, για τις καινοτόμες οικολογικές συσκευασίες ΝΟΥΝΟΥ Family: τις πρώτες συσκευασίες γάλακτος με Ουδέτερο Αποτύπωμα Άνθρακα στην Ελλάδα!

Οι νέες συσκευασίες, που κυκλοφορούν στα ράφια των σουπερμάρκετ από τον Σεπτέμβριο του 2023, φέρουν την πιστοποίηση του ανεξάρτητου φορέα Carbon Trust για το ουδέτερο αποτύπωμά τους, έπειτα από μέτρηση, μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και αντιστάθμισης των υπολειμματικών εκπομπών.

Παράλληλα, με τα νέα μη-αποσπώμενα καπάκια, που διευκολύνουν τη συλλογή και ανακύκλωσή τους μαζί με τις συσκευασίες μετά τη χρήση, το ΝΟΥΝΟΥ  αποδεικνύει έμπρακτα ότι συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια για αύξηση των ποσοστών ανακύκλωσης και αποτελεσματικότερη διαχείριση των πλαστικών απορριμμάτων, καθώς εναρμονίστηκε με τη σχετική Ευρωπαϊκή νομοθεσία νωρίτερα από την προβλεπόμενη προθεσμία  του Ιουλίου 2024.

To NOYNOY, με ιστορία 95 χρόνων στην Ελλάδα, υπευθυνότητα, σεβασμό, συνέπεια και ενσυναίσθηση προς τους καταναλωτές, συνεχίζει να ενισχύει ουσιαστικά το θετικό του αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία και τον πλανήτη μας, με όραμα ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους, σήμερα και για τις επόμενες γενιές!

Comments are closed.