Η ProsperTree βραβεύτηκε στην κατηγορία Green Startup στα Green Brand Awards 2024

Η ProsperTree απέσπασε Bronze Award στην κατηγορία Green Startup αναδεικνύοντας την αφοσίωσή της στην πράσινη οικονομία και την αειφόρο ανάπτυξη.Στην τελετή απονομής  το βραβείο παρέλαβε ο κ. Άγγελος ΖώηςFounder της ProsperTree.

Τα Green Brand Awards 2024 διοργανώθηκαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που προάγουν την πράσινη οικονομία και το Eco Living. Προσανατολίζονται στην πράσινη ανάπτυξη και αναδεικνύουν ένα νέο τύπο οικονομίας, που συνδυάζει τις κατάλληλες προϋποθέσεις βιωσιμότητας και αειφορίας με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την περιβαλλοντική προστασία.

Περισσότερα από 250 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών που συνδυάζουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις βιωσιμότητας και αειφορίας με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την περιβαλλοντική προστασία .

 Μέσα απο τις εταιρείες αυτές προσφέρονται βιώσιμες τεχνολογίες και πρακτικές, αλλά και προϊόντα που θεωρούνται Πράσινα,Φιλικά προς το περιβάλλον ον,Ανακυκλούμενα,Επαναχρησιμοποιούμενα καθώς και Χαμηλής Κατανάλωσης Ενέργειας.

H ProsperTree είναι μια startup εταιρεία με όραμα τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος. Ειδικεύεται στη φύτευση και εμπορία δέντρων, με στόχο να κάνει τον πλανήτη πιο πράσινο προσφέροντας ταυτόχρονα ως επιπλέον κίνητρο το οικονομικό όφελος από τα δέντρα στους συνεργάτες της.

Το “Green Marketing Project” της ProsperTree προσφέρει διαφορετικές επιλογές πράσινων ενεργειών σε εταιρείες. Αυτό συνδυάζει την εταιρική κοινωνική ευθύνη με έναν οικονομικά βιώσιμο τρόπο, ενισχύοντας την εταιρική εικόνα και την ανταγωνιστικότητα στο πλαίσιο των κριτηρίων ESG (Environmental, Social and Governance). Η ProsperTree δημιουργεί προσαρμοσμένα σχέδια φύτευσης, μειώνοντας τις εκπομπές CO2 και προωθώντας βιώσιμες πρακτικές.

Η εταιρεία εφαρμόζει νέες τεχνολογίες στη διαχείριση και εκμετάλλευση των δέντρων, προσφέροντας προϊόντα όπως βιομάζα, ενέργεια, και διαφόρων ειδών προϊόντα, συμβάλλοντας στην ανακύκλωση, την αειφόρο ανάπτυξη και την ενεργή συμμετοχή στην προστασία του περιβάλλοντος.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο της ProsperTree, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της prospertree.com.

Comments are closed.