Η LG ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ SOUND-BARS ΓΙΑ ΤΟ 2024

Πρωτοποριακή καινοτομία και σχεδιασμός

Η LG Electronics παρουσιάζει τα νέα προϊόντα εικόνας και ήχου για το 2024 που θέτουν νέα πρότυπα για εντυπωσιακές εμπειρίες οικιακής ψυχαγωγίας. Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής, εκπληκτικό σχεδιασμό και απαράμιλλη οπτικοακουστική απόδοση, οι τελευταίες προτάσεις της LG επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της εταιρείας για καινοτομία και αριστεία στον κλάδο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών.

Οι LG OLED G4, C4 & Β4 αποτελούν τις αναβαθμισμένες τηλεοράσεις της σειράς OLED evo, ενώ η LG SIGNATURE OLED M4 είναι η πρώτη τηλεόραση στον κόσμο με ασύρματη μετάδοση βίντεο και ήχου 4K σε συχνότητα έως 144Hz

Οι τηλεοράσεις LG OLED evo αντιπροσωπεύουν την κορυφή της τηλεοπτικής τεχνολογίας με το επαναστατικό πάνελ OLED evo που προσφέρει πρωτοφανή φωτεινότητα, καθαρότητα και λεπτομέρεια. Με αυτοφωτιζόμενα pixel, άπειρη αντίθεση και υποστήριξη για τις πιο πρόσφατες μορφές HDR, οι τηλεοράσεις LG OLED evo προσφέρουν στους θεατές μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία θέασης που ζωντανεύει κάθε σκηνή με ρεαλισμό που κόβει την ανάσα.

Οι νέες τηλεοράσεις LG OLED διαθέτουν αναβαθμισμένο AI upscaling για ακριβή ανάλυση εικόνας στα pixels και να τονίσει αποτελεσματικά αντικείμενα και φόντα που μπορεί να φαίνονται θολά. Όλα αυτά με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης προσφέρουν μια πιο καθαρή και ζωντανή εμπειρία θέασης. Επιπλέον, ο έξυπνος επεξεργαστής AI βελτιώνει τα χρώματα, αναλύοντας τις συχνότερες χρησιμοποιούμενες αποχρώσεις για να μεταφέρει καλύτερα τη διάθεση και τα συναισθήματα που επιδιώκουν οι σκηνοθέτες και οι δημιουργοί περιεχομένου. Το Dynamic Tone Mapping Pro χωρίζει τις εικόνες σε μπλοκ και τελειοποιεί τη φωτεινότητα και την αντίθεση αναλύοντας τις διακυμάνσεις της φωτεινότητας στα σημεία όπου εισέρχεται το φως στη σκηνή, δημιουργώντας εικόνες που φαίνονται πιο τρισδιάστατες.

Η LG Electronics προσθέτει στη γκάμα των QNED τηλεοράσεων τα νέα μοντέλα QNED91T, QNED87T και QNED80T.

Οι τηλεοράσεις LG QNED 2024 (QNED91T & QNED87T) μέσω του επεξεργαστή α8 ΑΙ, έχουν αναπτύξει σημαντικά περισσότερη νοημοσύνη, με 1,3 φορές μεγαλύτερη απόδοση AI, 2,3 φορές μεγαλύτερη απόδοση γραφικών και 1,6 φορές ταχύτερη ταχύτητα επεξεργασίας, σε σχέση με τον επεξεργαστή α5 gen7.

Η LG Electronics με δέσμευση στη βιωσιμότητα, την καινοτομία και την ικανοποίηση των πελατών, συνεχίζει να διευρύνει τα όρια της τεχνολογίας για να δημιουργήσει ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Comments are closed.