Το Business Voice σας παρουσιάζει την εφημερίδα του!

Η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντησή σας με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ business περιεχόμενο!

Φουλ στο «πράσινο» η επένδυση του Ομίλου ΤΙΤΑΝ στο εργοστάσιο Καμαρίου Βοιωτίας!

Αποτελεί κοινό τόπο πως τα τελευταία χρόνια ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ κινείται σε εντελώς διαφορετικό ρυθμό, ταχύτητα, σκοπό και τελικό ζητούμενο ως προς την δραστηριοποίησή του στο διεθνές περιβάλλον όπου και κινείται σε περισσότερες από 25 χώρες με σημαντική επιτυχία, μετασχηματίζοντας τη λειτουργία του προκειμένου να αποτελέσει μια cutting edge εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και διαθέτει καινοτόμες λύσεις στον ευρύτερο κλάδο των δομικών υλικών για κατασκευές και υποδομές.

Απώτερος σκοπός; Να συμβάλλει καταλυτικά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου από πάσης απόψεως: Βιωσιμότητας, ενεργειακής, περιβαλλοντικής, αποτελεσματικής και φυσικά οικονομικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ BUSINESS VOICE

Συνέντευξη: Αρμόδιος Γιαννίδης
Η Vitex στην ηγετική θέση της αγοράς χρωμάτων με καινοτομία, ομαδικότητα και κέφι.

Οραματιστής, αισιόδοξος και με αρκετό χιούμορ, ο κ. Γιαννίδης μιλάει στη Business Voice για την ιστορία της Vitex, τα επενδυτικά πλάνα της εταιρείας, τα καινοτόμα προϊόντα της, αλλά και για το πόσο μεγάλη σημασία έχει η ποιότητα στην σωστή τιμή.

Η Vitex τράβηξε τα βλέμματα όλων, πριν λίγο καιρό, όταν «σάρωσε» τα βραβεία στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ FORWARD. Η συνάντηση μας έγινε στο εργοστάσιο της Vitex, όπου διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι την άρτια οργάνωση, το εξειδικευμένο προσωπικό, το καλό κλίμα και φυσικά την τεχνολογία που κάνει τα προϊόντα να ξεχωρίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ BUSINESS VOICE

του Αγαμέμνων Σταυρόπουλου
Χαρτόσημο δίνουμε όλοι στην τρέλα.

Το 2017 είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει κωδικοποίηση και επικαιροποίηση των τελών χαρτοσήμου, το αργότερο μέχρι το 2018. Την κωδικοποίηση αυτή δεν την έχουμε δει ακόμα. Το μόνο που έχουμε δει είναι το άρθρο 51 του Ν.4955/2022 το οποίο τροποποιεί την παράγραφο 1 του άρθρου 3 του Π.Δ. του 1931 που παραμένει εν ισχύ ως κώδικας τελών χαρτοσήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ BUSINESS VOICE

του Θανάση Λασκούδη
Η κατάσταση του κλίματος το 2023 έδωσε μια νέα, οδυνηρή σημασία στη φράση «εκτός κλίμακας».

Μια νέα έκθεση του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού (WMO) δείχνει ότι τα ρεκόρ για τα επίπεδα των αερίων του θερμοκηπίου, τις επιφανειακές θερμοκρασίες, τη θερμότητα και την όξυνση των ωκεανών, την άνοδο της στάθμης της θάλασσας, την έκταση του θαλάσσιου πάγου της Ανταρκτικής και την υποχώρηση των παγετώνων, όχι μόνο σπάστηκαν για άλλη μια φορά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπέρασαν κατά πολύ τα προηγούμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ BUSINESS VOICE

O ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά, μετά την αναβίωσή του το 2022, με το αγωνιστικό του πρόγραμμα να εξελίσσεται στη φετινή του έκδοση, από τις 15 έως τις 19 Μαΐου 2024.

Το υπουργείο Αθλητισμού και η Οργανωτική Επιτροπή Cycling Greece φιλοδοξούν να παρουσιάσουν μια από τις αρτιότερες διοργανώσεις στην ιστορία του θεσμού, ενώνοντας τα δυο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

 

Comments are closed.