Ημέρα Επίδειξης S3E Charge: Παρουσίαση κορυφαίων startups βαθιάς τεχνολογίας της Νότιας Ευρώπης

Ο Οργανισμός Επιχειρηματικότητας Νότιας Ευρώπης – South European Entrepreneurship Engine (S3E) – διοργανώνει διαδικτυακή Ημέρα Επίδειξης την 24η Απριλίου για να παρουσιάσει τις 17 startups που συμμετέχουν στο S3E Charge του 2024, το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ Πρόγραμμα Επιτάχυνσης για startups βαθιάς τεχνολογίας σε φάση ανάπτυξης.

Έχοντας ολοκληρώσει το 14-εβδομάδων πρόγραμμα κατάρτισης και καθοδήγησης με επίκεντρο την ανάπτυξη ενός επενδυτικού επιχειρηματικού πλάνου, οι 17 επιλεγμένες startups είναι πλέον έτοιμες να ξεκινήσουν την άντληση κεφαλαίων, με ή χωρίς αραίωση μετοχών, εντός και εκτός Ευρώπης.

Μέσω της Ημέρας Επίδειξης S3E Charge, την οποία διευκολύνει η κοινοπραξία S3E, οι startups θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους μπροστά σε διεθνείς επενδυτές που αναζητούν καινοτόμες και ανατρεπτικές λύσεις βαθιάς τεχνολογίας σε διάφορους τομείς – από την αγροτεχνολογία και την υγειονομική περίθαλψη έως τη ναυτιλιακή βιομηχανία, τον τουρισμό και τις πολιτιστικές βιομηχανίες.

Ενημερωθείτε για τις 17 startups που θα παρουσιαστούν στην Ημέρα Επίδειξης μέσω του Ενημερωτικού Εντύπου S3E Charge.

Ο S3E προσκαλεί επενδυτές, business angels και κόμβους καινοτομίας να συμμετάσχουν στη διαδικτυακή Ημέρα Επίδειξης την Τετάρτη 24 Απριλίου, στις 12:00 CET, για να συναντήσουν τις startups που ανοίγουν το δρόμο για το παρόν και το μέλλον της βαθιάς τεχνολογίας στη Νότια Ευρώπη. Επίσης, καλούνται να συμμετάσχουν άλλες τεχνολογικές startups, ερευνητές και το ευρύ κοινό.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ως κύριοι ομιλητές Ευρωπαίοι ηγέτες στον τομέα της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, όπως η Stella Konakchieva, Project Officer στην EISMEA, η Sonia Marzo Arnaez, Customer Success Manager (Financial Services) στη Microsoft, ο Δημήτρης Καλαβρός-Γούσιος, Επενδυτής Κεφαλαίων Επιχειρηματικού Κινδύνου και Επιχειρηματίας, ο Σπύρος Κουβέλης, Διευθυντής στο Ινστιτούτο Αειφόρου Ανάπτυξης ΕΠΛΟ και η Χριστίνα Δεληγιάννη, Συντονίστρια Προγράμματος S3E Charge.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν το πλήρες πρόγραμμα και να εγγραφούν μέσω αυτού του συνδέσμου.

Ο S3E είναι μια φιλόδοξη κοινή πρωτοβουλία που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Horizon Europe. Η κοινοπραξία αποτελείται από 4 Ευρωπαίους εταίρους από το οικοσύστημα έρευνας, καινοτομίας και επιτάχυνσης: HiSeedTech (Πορτογαλία), Ινστιτούτο Αειφόρου Ανάπτυξης ΕΠΛΟ (Ελλάδα), International Development Ireland (Ιρλανδία) και AUSTRALO (Ισπανία). Κατά τη διάρκεια του 30μηνου χρόνου υλοποίησης του έργου, ο S3E στοχεύει στην υποστήριξη 150+ επιχειρήσεων βαθιάς τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων startups, ΜΜΕ, ακαδημαϊκών ερευνητικών ομάδων και γραφείων μεταφοράς τεχνολογίας με έδρα τη Νότια Ευρώπη.

Comments are closed.