ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Κρατήσεις για την επιχείρησή σας και για το…χρώμα των μαλλιών σας!

Δείτε το trailer του νέου πολυαναμενόμενου επεισοδίου του ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ.

Ο Άγγελος Σπυράτος της Yolt Labs, η Εύη Πετρίδου της Cubers, ο Γιώργος Πιλπιλίδης, της kleesto και ο Μανώλης Παπαδάκης της EUROTEL στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL.

Όλοι μας σίγουρα έχουμε ακούσει για την υβριδική εργασία, όμως πόσοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και υβριδικές εταιρείες; Στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL θα γνωρίσουμε μια υβριδική εταιρεία και θα δούμε το πως κλασσική επιχειρηματική δραστηριότητα, χρηματοδοτεί μια Startup δραστηριότητα και μάλιστα στον χώρο της ομορφιάς. Ακόμα, θα ανοίξουμε για το εξαιρετικά σημαντικό θέμα της συμπερίληψης, ενώ θα μιλήσουμε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα του τουρισμού.

Ο πρώτος μας καλεσμένος θα είναι ο Άγγελος Σπυράτος, Co-founder και CEO της Yolt Labs, ένα Artificial Intelligence & Software House που βοηθά τις επιχειρήσεις να ανακαλύπτουν κρυμμένα μοτίβα, τάσεις και ευκαιρίες μέσα από τα δεδομένα τους, αυξάνοντας τις πωλήσεις και μειώνοντας τα κόστη. Παράλληλα η εταιρεία έχει δημιουργήσει επίσης το e-salon το οποίο αλλάζει τα δεδομένα στον τρόπο που κλείνουμε ραντεβού για υπηρεσίες ομορφιάς.

Στη συνέχεια της εκπομπής θα γνωρίσουμε την Εύη Πετρίδου, Founder της Cubers, της μια πρωτοποριακή Startup που αποσκοπεί, να στηρίξει όλες τις οικογένειες, οι οποίες αντιμετωπίζουν το όλο και αυξανόμενο ζήτημα των μαθησιακών δυσκολιών των παιδιών τους. Συνδυάζοντας τη δύναμη της τεχνολογίας με τη ζεστασιά της γνήσιας ανθρώπινης σχέσης, η Cubers έχει δημιουργήσει έναν χώρο όπου γονείς, εκπαιδευτικοί, εξειδικευμένοι επαγγελματίες και παιδιά μπορούν να συναντηθούν, για να μοιραστούν προσωπικές εμπειρίες, γνώσεις και επιτεύγματα.

Έπειτα στην παρέα μας θα έχουμε τον Γιώργο Πιλπιλίδη, Co-founder και CEO της kleesto, της Startup που προσφέρει ψηφιακές λύσεις στον τουρισμό για το networking των επιχειρήσεων. Μέχρι σήμερα, η kleesto, η οποία αναδείχθηκε από τον τέταρτο γύρο του Capsule T, έχει δημιουργήσει να διασυνδέσει πάνω από 1.800 επιχειρήσεις, καθώς και να αποκτήσει ισχυρή διεθνή παρουσία.

Τέλος, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον Μανώλη Παπαδάκη, General Manager της EUROTEL, του ελληνικού ομίλου εταιρειών πληροφορικής που ειδικεύεται για περισσότερα από 30 χρόνια, στην παροχή τεχνολογικών λύσεων για τον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας, της εστίασης, του Wellness. Μέσω της Eurotel hospitality Greece & Cyprus καθώς και της LEADER IT, υποστηρίζει επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, προσφέροντας τεχνολογίες αιχμής και πιστοποιημένες υπηρεσίες.

Μην χάσετε λοιπόν αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο. Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30.

Δείτε το teaser για το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ παρακάτω:

Comments are closed.