Business Voice Week: To καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού!

Η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντησή σας με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ business περιεχόμενο!

Χρηματοπιστωτικός Εγγραμματισμός: Το επόμενο Next Big Think!

Ποια είναι η Εθνική Στρατηγική Χρηματοοικονομικoύ Εγγραμματισμού για την Ελλάδα και πώς αυτή μπορεί να βοηθήσει το σύνολο του πληθυσμού της χώρας είναι μερικά μόνο από τα σημεία που αναπτύχθηκαν στο Συνέδριο Χρηματοπιστωτικού Εγγραμματισμού που διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

O Βασίλης Ρουμπής, CEO της Bfresh, είναι ο άνθρωπος που  μετέφερε τους σπιτικούς χυμούς από την κουζίνα του σπιτιού του στην αγορά εστίασης. Ως πρώην αθλητής και προπονητής τένις, αντιλαμβανόμενος το κενό της αγοράς στο κομμάτι των ροφημάτων υγιεινής και διατροφής ξεκίνησε να δημιουργεί τα δικά του χειροποίητα αναψυκτικά. Έτσι γεννήθηκαν τα Bfresh! Μια φυσική επιλογή από φρέσκα φρούτα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικά για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Ο Θανάσης Λασκούδης αναλύει τους στόχους της ενεργειακής μετάβασης σε μια εποχή, όπου η απειλή της κλιματικής αλλαγής γίνεται ολοένα και πιο αισθητή. Η ταχύτατη υιοθέτηση ΑΠΕ από την Ε.Ε. εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια και την αξιοπιστία του ενεργειακού συστήματος, φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα διαχείρισης και αποθήκευσης ενέργειας.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Ο Ελεύθερος Σκοπευτής «στοχεύει» το e-γχείρημα του «Ακρίτα».

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

ΑΠΟΨΗ – Ο Αγαμέμνων Σταυρόπουλος γράφει για το τι γίνεται με την  προσυμπλήρωση της δήλωσης και τις διορθώσεις… ενώ ρίχνει τα «βέλη» στην ΑΑΔΕ, καθώς την αισθάνεται αντί για αρωγό στις δύσκολες αυτές περιπτώσεις, περισσότερο ως τιμωρό.

Comments are closed.