Business Voice Week: To καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού

Η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντησή σας με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ business περιεχόμενο!

Νέα ψηφιακή εποχή για τις συγκοινωνίες 

Αρχίζει η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα στα λεωφορεία των γραμμών Express του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. H νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ έως τα τέλη του χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Με 45 – 50% φορολογείται η παραγωγή τσίπουρου – Αντέχουν και συνεχίζουν αισιόδοξοι οι παραγωγοί

Παρά τις αντιξοότητες της ακρίβειας και του αθέμιτου ανταγωνισμού από νοθευμένα προϊόντα, οι παραγωγοί εξηγούν στο Business Voice για ποιο λόγο παραμένουν αισιόδοξοι και τι προοπτικές υπάρχουν για το μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Θανάσης Λασκούδης: Το Μανιφέστο για ένα Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τους Ωκεανούς

Η Ευρώπη, ο Jacques Delors και το Ιδρυμα Oceano Azul πρωτοπορούν για μια μετασχηματιστική προσέγγιση στη διακυβέρνηση των ωκεανών και τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του πρωτοποριακού εγχειρήματος «Μανιφέστο για ένα Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τους Ωκεανούς». Αυτή η συνεργατική προσπάθεια φέρνει μαζί της κορυφαίους διανοητές στον τομέα της γαλάζιας οικονομίας και της διακυβέρνησης των ωκεανών.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Αγαμέμνων Σταυρόπουλος: Βραχυχρόνια η μίσθωση, ατέρμονες οι συζητήσεις

Με την απόφαση Ε.2024 που εκδόθηκε στις 9 Απριλίου και δημοσιεύθηκε στις 11 Απριλίου ορίστηκε ότι όσες επιχειρήσεις ασκούν βραχυχρόνια μίσθωση θα πρέπει μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία έκδοσής της, άρα μέχρι τις 8 Μαΐου, να δηλώσουν στο μητρώο της Δ.Ο.Υ. τους νέους ΚΑΔ και να ανοίξουν ως υποκατάστημα κάθε διεύθυνση στην οποία διαθέτουν ακίνητα για βραχυχρόνια μίσθωση.

Δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω με την ασφυκτική προθεσμία συμμόρφωσης, δεδομένου ότι υπάρχουν και οι αργίες του Πάσχα και ότι ο Απρίλιος είναι μήνας ιδιαίτερα επιβαρυμένος με υποχρεώσεις. Άλλωστε η ΑΑΔΕ μας έχει συνηθίσει να μην έχει καλή αίσθηση του χρόνου και των δυσκολιών που συνεπάγονται οι αποφάσεις της.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο «Μικρό Ανάκτορο» της Κνωσού

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επεμβάσεις στερέωσης στο «Κλιμακοστάσιο» και στη «Δεξαμενή Καθαρμών» του συγκροτήματος του «Μικρού Ανακτόρου» της Κνωσού.

Comments are closed.