Η Lambda Automata εξαγόρασε την Smart Flying Machines

Lambda Automata ανακοίνωσε την εξαγορά της Smart Flying Machines, μια αεροδιαστημική εταιρεία με έδρα την Αθήνα, μονάδα παραγωγής στην Καρδίτσα και CEO τον Σταύρο Μεσσήνη.
Αυτή η εξαγορά έγινε για να βοηθήσει στην ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογιών και προϊόντων στον τομέα των μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (UAV) σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η Smart Flying Machines ειδικεύεται στην παραγωγή drones, εστιάζοντας στην εκτεταμένη διάρκεια πτήσης, τις δυνατότητες μηχανικής όρασης και την αναγνώριση και επιτήρηση αντικειμένων. Aπασχολεί έμπειρους επαγγελματίες με εμπειρία στους τομείς της αεροδιαστημικής, των επιχειρήσεων, της επιβολής του νόμου και της μηχανικής. Τα συστήματα UAV διαθέτουν αρθρωτές επικοινωνίες BVLOS, απεικόνιση EO / IR, φωτογραμμετρία, ανάπτυξη ωφέλιμου φορτίου, έλεγχο πτήσης, GNSS κατά των παρεμβολών, ADS-B, τοποθεσία έκτακτης ανάγκης και συστήματα ελέγχου εδάφους.

Από την άλλη, η Lambda Automata είναι μια εταιρεία που αναπτύσσει προϊόντα υλικού και λογισμικού AI-first με στόχο να οικοδομήσει την ψηφιακή ραχοκοκαλιά για την εποχή του αυτόνομου πολέμου και υποστηρίζεται από την Marathon VC.
Η ομάδα της Lambda Automata περιλαμβάνει άτομα με προηγούμενη εμπειρία από την Apple, την Palantir και τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Τα προϊόντα τους παρέχουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, επιπέδου αναλυτή για κρίσιμα θέατρα, αντιμετωπίζοντας την ανάγκη για οικονομικά αποδοτικά αμυντικά συστήματα ενόψει των εξελισσόμενων παγκόσμιων απειλών. Τα συστήματα της Lambda Automata έχουν ήδη αναπτυχθεί για την παρακολούθηση των δασικών πυρκαγιών, τα χερσαία σύνορα και την επιτήρηση των ακτών, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή τους για λύσεις υψηλής ποιότητας με μειωμένο κόστος.

Comments are closed.