Business Voice Week: Τo καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού

Τα φετινά Ποσειδώνια – η κορυφαία ναυτιλιακή έκθεση σε ολόκληρο τον κόσμο – κατέδειξαν την ισχυρή ανάκαμψη της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας, την ανάγκη για νέες καινοτομίες Τεχνητής ΝοημοσύνηςΠράσινης Ενέργειας και Αυτοματισμού και οδήγησαν επίσημους φορείς και κορυφαίους ανθρώπους της ναυτιλίας «να δώσουν τα χέρια» προκειμένου να δεσμευτούν για το βιώσιμο μέλλον της.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Στελέχη της αεροπορικής βιομηχανίας επισημαίνουν πως η παραγωγή ανανεώσιμων καυσίμων μοιράζεται από πολλές βιομηχανίες και το SAF αποτελεί μέρος της παραγωγής ανανεώσιμων καυσίμων. Αυτός, εξάλλου, θεωρείται και ως ο πρωταρχικός λόγος για τον οποίο η αύξηση της παραγωγής ανανεώσιμων καυσίμων αποτελεί το «κλειδί» για την αύξηση των δυνατοτήτων του SAF. Ποια η στρατηγική της AEGEAN;

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:  Άννα Μαρία Μαζαράκη

Η γνωστή κοσμηματοποιός μιλάει αποκλειστικά στο Business Voice Week για την πορεία, τις προκλήσεις και το όραμα της εταιρείας Από το 1995, η εταιρεία «ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΑΕ»  κατάφερε να μετατρέψει το όραμά της σε μια επιτυχημένη αλυσίδα που αριθμεί σήμερα 40 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Με το χαρακτηριστικό της μότο «Affordable Luxury», η εταιρεία συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να κατακτά την εμπιστοσύνη των πελατών της. Σε αυτή τη συνέντευξη, η CEO, Άννα Μαρία Μαζαράκη μοιράζεται μαζί μας την ιστορία της εταιρείας, τα σημαντικά ορόσημα και τις στρατηγικές που την οδήγησαν στην κορυφή.


Αγαμέμνων Σταυρόπουλος: O θεός των φορολογικών δηλώσεων και οι θρησκευτικές τους τελετουργίες.

Η φορολογική αρχή δεν έχει εμπιστοσύνη στους πολίτες κι έτσι δεν τους επιτρέπει να επέμβουν στο σημαντικότερο στοιχείο της φορολογικής τους δήλωσης: τις φορολογητέες αποδοχές. Δεν έχει όμως εμπιστοσύνη ούτε στους εφοριακούς, οπότε ούτε αυτοί μπορούν να διορθώσουν μια δήλωση. Είναι αναγκασμένοι να την αποδεχτούν με τις βεβαιώσεις αποδοχών με τις οποίες έχει προσυμπληρωθεί. Τα στοιχεία των βεβαιώσεων αποδοχών όμως που προσυμπληρώνουν τις φορολογικές δηλώσεις, δεν προκύπτουν εξ αποκαλύψεως καμιάς θεϊκής αρχής

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Θανάσης Λασκούδης: Η Γη καίγεται: Ο Μάιος του 2024 γράφει ιστορία ως ο θερμότερος μήνας

Σε μια ανησυχητική εξέλιξη, ο Μάιος του 2024 αναδείχθηκε ως ο θερμότερος μήνας που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία, σφραγίζοντας ένα σερί 12 μηνών με άνευ προηγουμένου θερμοκρασίες. Η θερμοκρασιακή άνοδος φέρνει στο προσκήνιο ολοένα και πιο έντονες επιπτώσεις, ωθώντας τους επιστήμονες και τους ηγέτες του κόσμου σε μια δραματική έκκληση για δράση.

Comments are closed.