Ευρωπαϊκό Roadshow Huawei 2024: Η Τεχνολογία στο προσκήνιο για Ψηφιακή και Πράσινη Μετάβαση

Με εντυπωσιακή προσέλευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ το ετήσιο Ευρωπαϊκό Enterprise Roadshow 2024 της Huawei. Η εκδήλωση, που λειτούργησε ως ένα “τεχνολογικό κέντρο σε 4 τροχούς”, παρουσίασε τις καινοτόμες λύσεις της εταιρείας για μεγάλες επιχειρήσεις, οργανισμούς, δημόσιες υπηρεσίες και κάθετες βιομηχανίες, όπως η υγεία, οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου (ISP), η εκπαίδευση και το λιανικό εμπόριο.

Δύο οχήματα, γεμάτα με τα πιο σύγχρονα προϊόντα και λύσεις ICT της Huawei, διασχίζουν παράλληλα την Ευρώπη. Πλήρως εξοπλισμένα με τα νεότερα προϊόντα και λύσεις ICT της Huawei, διανύουν ταυτόχρονα δύο ξεχωριστές διαδρομές σε όλη την Ευρώπη. Σε κάθε σταθμό, η Huawei προσφέρει στους συνεργάτες και τους ενδιαφερόμενους ζωντανές επιδείξεις, εξειδικευμένες παρουσιάσεις και ομιλίες από κορυφαία στελέχη της εταιρείας.

Κεντρικό θέμα του Roadshow:Accelerate Industrial Intelligence with Green and Digital Τechnologies“. Η Huawei εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο η σύγκλιση της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης οδηγεί στην αειφόρο ανάπτυξη των ευρωπαϊκών βιομηχανιών.

Στα 13 εκθεσιακά booth η Huawei παρουσίασε: λύσεις Datacom, Optical και Storage για κυβέρνηση, εκπαίδευση, υγεία, βιομηχανία, λιανικό εμπόριο, MSP, ISP και διανομείς. Η Huawei αναδείχθηκε Ηγέτης στο Gartner® Magic Quadrant™ 2024 για Ενσύρματη και Ασύρματη Υποδομή LAN για Επιχειρήσεις, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ταχύτητες Wi-Fi 7 σε πραγματικό χρόνο.

Στο πεδίο του Optical: η Huawei κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως σε μετάδοση και μερίδιο αγοράς για 14 συνεχόμενα χρόνια. Η εταιρεία παρουσίασε:

  • Λύση FTTO IP+POL για βιώσιμες πανεπιστημιακές υποδομές
  • Βιομηχανικό δίκτυο παραγωγής με MS-OTN, fg-OTN και την εξελιγμένη λύση ALPS DWDM
  • OceanStor data storage portfolio (Επιλογή των Πελατών 2024 σύμφωνα με Gartner® Peer Insights™)
  • Optical προϊόντα για ISP και MSP
  • High-Quality 10 Gbps CloudCampus
  • Ultra-Resilient Data Center Network
  • Datacenter Virtualization Solution (DCS)
  • OceanProtect Appliance
  • Λύσεις FTTH και FTTR
  • Huawei eKit για την αγορά της διανομής

Το Enterprise Roadshow 2024, θα βρεθεί και στη Θεσσαλονίκη στις 17 Σεπτεμβρίου, ενώ σε διάστημα τριών μηνών, αναμένεται να επισκεφθεί συνολικά 54 πόλεις σε 21 χώρες, ξεκινώντας το φετινό του ταξίδι με στάσεις στη Γαλλία και την Ισπανία, με τη λίστα των προορισμών να περιλαβμάνει επίσης την Ελβετία, την Πορτογαλία, την Πολωνία, την Τουρκία, τη Φινλανδία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, την Αυστρία, τη Σλοβακία, την Τσεχία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, τη Σερβία, την Ουγγαρία, την Ιρλανδία, τη Βουλγαρία και τέλος τη Ρουμανία.

Ο κ. Kevin Wang, Director Greece Huawei Enterprise Business δήλωσε χαρακτηριστικά “Η επιτυχία του Huawei Europe Enterprise Roadshow 2024 στην Ελλάδα αποδεικνύει τη δέσμευσή μας στην τεχνολογική καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη. Η ανταπόκριση των συμμετεχόντων δείχνει την ανάγκη για προηγμένες λύσεις ΤΠΕπου μπορούν να οδηγήσουν την ψηφιακή και πράσινη μεταμόρφωση των βιομηχανιών. Είμαστε υπερήφανοι που μοιραστήκαμε τις καινοτομίες μας και ανυπομονούμε να δούμε τα θετικά αποτελέσματα στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που συνεργάζονται μαζί μας”.

Το Huawei Europe Enterprise Roadshow 2024 αποτέλεσε μια ξεχωριστή εμπειρία για όσους συμμετείχαν, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εικόνα των λύσεων και των καινοτομιών της Huawei. Η εταιρεία, μέσω του Roadshow, αναδεικνύεται ως αξιόπιστος συνεργάτης για την ψηφιακή και πράσινη μετάβαση επιχειρήσεων και οργανισμών σε όλη την Ευρώπη.

Comments are closed.