ΣΒΠΕ: Ανακοινώθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος επανεκλέχθηκε ο Βασίλειος Γούναρης και Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Χαρίλαος Πανόπουλος.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος, μετά από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του ΣΒΠΕ.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ για την επόμενη τριετία έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Βασίλειος Γούναρης (BASF Hellas ΑΒΕΕ)
  • Αντιπρόεδρος: Χαρίλαος Πανόπουλος (ΑΦΟΙ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΙ ΑΒΕΕ ΠΑΝΧΑΡΤ)
  •  Γενικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Κουτρούμπας (ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ)
  • Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: ‘Αγγελος Τσερέπας (LARIPLAST SA)
  • Ταμίας: Νικόλαος Οικονομίδης (ΒΕΝ. Ν. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΑΒΕΕ ΠΕΙΡΑΪΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ)
  • Αναπληρωτής Ταμίας: Δημήτριος Κωτσόπουλος (Σ.& Δ. ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. ΜP EXTRUDERS)
  • Μέλος: Παναγιώτης Γεροντόπουλος (ORBIT POLYMERS SA).

Ο Πρόεδρος του ΣΒΠΕ, Βασίλειος Γούναρης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επανεκλογή του στην προεδρία του Συνδέσμου και ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου, όπως και όλα τα μέλη του Συνδέσμου, τα οποία συμμετείχαν στις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Τα επόμενα χρόνια θα χρειασθεί να διαχειριστούμε σημαντικές και επείγουσες προκλήσεις για την ελληνική βιομηχανία πλαστικών, οι οποίες απαιτούν την απόλυτη προσήλωση όλων μας για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπισή τους. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύεται να εργαστεί για να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα της βιομηχανίας, να συμβάλλει στην υιοθέτηση μιας αποτελεσματικής κυκλικής οικονομίας και να συνεισφέρει στην εξάλειψη των απορριμμάτων από το περιβάλλον».

Τέλος, με στόχο την ενίσχυση και την εκπλήρωση των στόχων του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος, αναλαμβάνει καθήκοντα Εκτελεστικού Διευθυντή, ο Γεώργιος Λυσσαίος, ο οποίος διαθέτει σημαντική εμπειρία στον κλάδο, καθώς έχει διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος του ΣΒΠΕ.

Comments are closed.