Lupin: Νέα συμφωνία με την Alvion για την αντιμετώπιση καρδιακών παθήσεων

Στόχος της νέας συμφωνίας είναι η προμήθεια καρδιομεταβολικών φαρμάκων στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Η παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία Lupine Limited (Lupin) ανακοίνωσε σήμερα τη σύναψη συμφωνίας με την Alvion Pharmaceuticals P.C. (Alvion) ​​για την προμήθεια φαρμάκων για καρδιομεταβολικές παθήσεις στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Η Lupin δεσμεύεται να παρέχει νέες προσιτές θεραπείες σε υγειονομικούς και ασθενείς. Με την προμήθεια των σχετικών φαρμάκων στη Νοτιοανατολική Ασία, η Lupin δείχνει πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζει στη βελτίωση της ποιότητας της υγειονομικής περίθαλψης και της απρόσκοπτης πρόσβασης όλων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση, ο περιφερειακός επικεφαλής της Lupin στη Νοτιοανατολική Ασία, Gabriel Georgy, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η δημιουργία μιας μακροχρόνιας συνεργασίας με την Alvion για την έναρξη μιας σειράς καινοτόμων θεραπειών θα επιτρέψει στη Lupin να επεκτείνει το αποτύπωμά της σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ασία με ποιοτικές και οικονομικά αποδοτικές εναλλακτικές λύσεις για τους ασθενείς και το σύστημα υγείας. Και οι δύο εταιρείες έχουν ένα σταθερό ιστορικό ανάπτυξης και κυκλοφορίας προϊόντων και η συμφωνία αυτή θα ενισχύσει περαιτέρω τη Lupin ως μια εξαιρετική φαρμακευτική εταιρεία στην περιοχή. Εμείς ανυπομονούμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Alvion τα επόμενα χρόνια».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alvion, John Bouros, δήλωσε:

«Η Alvion βρίκσεται στην ευχάριστη θέση να ξεκινά συνεργασία με τη Lupin για τις σημαντικές ιδιόκτητες εταιρείες της και ανυπομονεί να λανσάρει τα προϊόντα της στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας. Ούσα ηγέτιδα στην παρασκευή φαρμάκων προστιθέμενης αξίας, η Alvion θα στηρίξει τις δραστηριότητες της Lupin με στόχο να τοποθετήσει και τις δύο εταιρείες στην πρώτη γραμμή».

Comments are closed.