ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ: Με στόχο την κορυφή στην ελληνική αγορά των μη αλκοολούχων ποτών

Μία νέα σελίδα στην ιστορία της πρωτοπόρου ελληνικής βιομηχανίας, με ηγετική παρουσία στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών, ανοίγουν οι στρατηγικές συνεργασίες και οι επενδύσεις που πραγματοποιεί με βάση το επιχειρηματικό πλάνο της, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Τη δυναμική της πορεία συνεχίζει η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, η πρωτοπόρος ελληνική βιομηχανία που δραστηριοποιείται στον κλάδο του εμφιαλωμένου νερού, η οποία μέσα από μία σειρά επενδύσεων και νέων στρατηγικών συνεργασιών αναδεικνύει περαιτέρω την εξωστρέφειά της, διατηρώντας παράλληλα την ηγετική της παρουσία στην ελληνική αγορά.

Τον περασμένο Μάιο η εταιρεία προχώρησε στην εξαγορά της πηγής και της μονάδας παραγωγής της ΖΗΡΕΙΑ ΕΠΕ στην Κυλλήνη Στυμφαλίας στον νομό Κορινθίας. Η κίνηση αυτή, στρατηγικής σημασίας για τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ από πλευράς logistics, τη φέρνει δίπλα στα μεγάλα αστικά κέντρα και λιμάνια, μειώνοντας περαιτέρω το περιβαλλοντικό αποτύπωμά της. Μάλιστα, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ προχωράει στον πλήρη εκσυγχρονισμό της μονάδας στη Ζήρεια, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στα περιβαλλοντικά και παραγωγικά πρότυπα που έχει θέσει η εταιρεία.

Η συγκεκριμένη εξαγορά εντάσσεται στο επενδυτικό πλάνο ύψους 25 εκατ. ευρώ της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ που βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2025. Πέραν της εξαγοράς της εταιρείας εμφιάλωσης νερού ΖΗΡΕΙΑ ΕΠΕ, το πλάνο περιλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της, την αγορά νέων μηχανημάτων, τη δημιουργία επιπλέον αποθηκευτικών εγκαταστάσεων, την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών της συστημάτων κ.ά.

Η δυναμική θέση, η κορυφαία ποιότητα και η αξιοπιστία της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ επισφραγίστηκαν πρόσφατα με τη συνεργασία της με τη γαλλική DANONE WATERS, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμφιαλωμένου νερού στον κόσμο. Από την 1η Ιανουαρίου του 2022, η εταιρεία ανέλαβε την αποκλειστική διανομή, εμπορία, merchandising και marketing των κορυφαίων προϊόντων Evian και Ferrarelle. Επιπλέον, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ διεύρυνε ακόμα περισσότερο το χαρτοφυλάκιό της, αναλαμβάνοντας την εμπορία και διακίνηση του συνολικού προϊοντικού χαρτοφυλακίου της Green Cola Hellas A.E., μέσα από τη στρατηγική τους συνεργασία.

Με τις συνεργασίες αυτές, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ έχει ως στόχο να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, θέλοντας παράλληλα να κυριαρχήσει στην κατηγορία των non alcoholic beverages. Το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ διαθέτει καινοτόμες, ποιοτικές προτάσεις στην κατηγορία του φυσικού μεταλλικού νερού με το ΖΑΓΟΡΙ και το Evian, στην κατηγορία του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τη σειρά ΖΑΓΟΡΙ Sparkling GO GREEN με φυσικά αρώματα και το Ferrarelle, στην κατηγορία του vitamin water με τη σειρά Superfruits Water και με την Green Cola στην υγιεινή πλευρά των αναψυκτικών.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες τάσεις και θέλοντας να προσφέρει ακόμα περισσότερες φυσικές επιλογές στον καταναλωτή, ενισχύει τη σειρά του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ Sparkling, με τρεις απολαυστικές επιλογές, χωρίς συντηρητικά, ζάχαρη και τεχνητά αρώματα, όπου οι ήδη αγαπημένες επιλογές ΖΑΓΟΡΙ Sparkling κλασικό και το ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα λεμόνι και η νέα επιλογή ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα ροδάκινο, διατίθενται σε νέες συσκευασίες αλουμινίου των 330ml.

Όλες αυτές οι στρατηγικές κινήσεις τοποθετούν τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στην κορυφή της επιχειρηματικής δραστηριότητας, παράγοντας και προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας με το βλέμμα στραμμένο στις αειφόρες επενδύσεις και την καρδιά εστιασμένη στον καταναλωτή.

Comments are closed.