ΕΔΑ Αττικής: Φέρνει το φυσικό αέριο πιο κοντά στους πολίτες της Αττικής

Μέσω της εφαρμογής «EDA Attikis» οι κάτοικοι θα ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τις επεκτάσεις του δικτύου στην περιοχή τους.

Με τη νέα εφαρμογή «EDA Attikis», όλοι οι κάτοικοι της Περιφέρειας Αττικής θα μπορούν να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τις επεκτάσεις του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην περιοχή τους και στην οδό της κατοικίας τους, να αναζητήσουν ηλεκτρονικά πληροφορίες, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά και την αίτηση σύνδεσής τους στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ Αττικής.

Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται εύκολα και άμεσα για όλες τις υπηρεσίες, τις προσφορές και τα εταιρικά νέα της εταιρείας, χωρίς περιττές καθυστερήσεις. Η εφαρμογή «EDA Attikis», είναι διαθέσιμη μέσω του Play Store για κινητά Android ή του App Store για κινητά iOS.

Ο εκτελεστικός Πρόεδρος ΔΣ της ΕΔΑ Αττικής, Πιέρρος Χατζηγιάννης, δήλωσε σχετικά: «Μέσω της νέας εφαρμογής «EDA Attikis», η ΕΔΑ Αττικής έρχεται πιο κοντά στους κατοίκους της Περιφέρειας Αττικής, με απώτερο στόχο τη δημιουργία μίας αναβαθμισμένης όσο και εξατομικευμένης εμπειρίας ψηφιακής εξυπηρέτησης. Το φυσικό αέριο είναι ένα καύσιμο φιλικό και εύκολο στη χρήση, και αυτό ακριβώς θέλουμε να είναι και η ψηφιακή εμπειρία εξυπηρέτησης του πελάτη: εύκολη, γρήγορη και άμεση. Όλοι οι άνθρωποι της ΕΔΑ Αττικής δεσμευόμαστε στον εκσυγχρονισμό των εσωτερικών μας διαδικασιών και την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μέσω της νέας λειτουργικής της ιστοσελίδας, η εταιρεία προσφέρει άμεση και ολοκληρωμένη πληροφόρηση για όλα τα θέματα που αφορούν τις διαδικασίες σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, καθώς και μια αναβαθμισμένη εμπειρία πλοήγησης σε όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τα προγράμματα επιδότησης, και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά του φυσικού αερίου και τις χρήσεις του. Με τη δημιουργία της νέας ψηφιακής εφαρμογής για κινητά, η ΕΔΑ Αττικής ενισχύει την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Comments are closed.