Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Στηρίζει τους μελισσοκόμους της Β. Εύβοιας

Ο Όμιλος ενισχύει την παραγωγική δραστηριότητα περισσότερων από 300 τοπικών μελισσοκόμων, δωρίζοντας 150 τόνους μελισσοτροφής.

Με σταθερή δέσμευση την άμεση και ουσιαστική στήριξη των τοπικών κοινωνιών, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στους μελισσοκόμους της Βόρειας Εύβοιας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού και συνεχίζει να τους στηρίζει έμπρακτα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα».

Ενισχύει την παραγωγική δραστηριότητα περισσότερων από 300 τοπικών μελισσοκόμων, δωρίζοντας 150 τόνους μελισσοτροφής για την επιβίωση περίπου 500 εκατομμύρια μελισσών σε συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Ιστιαίας «Η Κυψέλη». Παράλληλα, αναγνωρίζοντας την ύψιστη σημασία της μέλισσας για τη φύση και τον άνθρωπο, υλοποιεί το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης «Bee Our Hero».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας στις 20 Μαΐου, μέσα από ένα video documentary ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αναδεικνύει το ρόλο αυτού του μικρού ήρωα της φύσης για την ενίσχυση της βιοποικιλότητας και τη διατήρηση της ισορροπίας του οικοσυστήματός μας, καθώς και τη σημασία στήριξης του νευραλγικού κλάδου της μελισσοκομίας που προσφέρει στην τοπική και εθνική οικονομία.

Στόχος του είναι να διαδώσει ένα θετικό και αισιόδοξο μήνυμα ότι η ευβοϊκή μελισσοκομία όχι μόνο δεν χάθηκε, αλλά αναπτύσσεται και έχει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, καθώς και ότι όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για το σημαντικό αυτό κλάδο.

Comments are closed.