l’artigiano: Σημαντικές δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος

H ομάδα της l’artigiano καθάρισε την παραλία του Καλαμακίου.

Η l’artigiano, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιεί μέσω του προγράμματος “Share the Love” και σε συνεργασία με την εταιρεία “Fitness in Greece”, έδειξε για ακόμα μια φορά έμπρακτα την αγάπη και τον σεβασμό της για το περιβάλλον και προχώρησε στον καθαρισμό μίας από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής, την παραλία Καλαμακίου.

Την Παρασκευή 27 Μαΐου, οι εργαζόμενοι της l’artigiano και η ομάδα της “Fitness in Greece” φόρεσαν τα γάντια τους, πήραν τις σακούλες ανά χείρας και σε απόλυτο κλίμα ομαδικότητας και συνεργασίας, ξεκίνησαν να σαρώνουν και να καθαρίζουν την παραλία Καλαμακίου, συμβάλλοντας με όλες τους τις δυνάμεις στην περιβαλλοντική πρωτοβουλία της l’artigiano. Φυσικά, μετά το τέλος της δράσης, ακολούθησε ένα ομαδικό light γεύμα με φόντο τη θάλασσα για να αναπληρώσουν δυνάμεις όλοι συμμετέχοντες. Μέσα από τέτοιου είδους ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η l’artigiano δίνει την ευκαιρία σε όλους τους εργαζόμενούς της να βρεθούν εκτός γραφείου, να δεθούν, να διασκεδάσουν, να συνεργαστούν και να προσφέρουν όλοι μαζί ως ομάδα στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Ο καθαρισμός της παραλίας του Καλαμακίου αποτελεί μια επιμέρους δράση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Share The Love» στο πλαίσιο του οποίου συντονίζονται δράσεις κοινωνικής και περιβαλλοντικής συνεισφοράς.

Comments are closed.