Insurancemarket: Στη μάχη για την προστασία των ελληνικών δασών

Η εταιρεία θα δωρίζει 5 ευρώ στην Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος με κάθε συμβόλαιο ασφάλειας κατοικίας.

Το insurancemarket.gr, η μεγαλύτερη online υπηρεσία σύγκρισης ασφαλειών στην Ελλάδα, στα πλαίσια των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προχώρησε σε μια ενέργεια με στόχο την ενίσχυση της προστασίας των ελληνικών δασών. Συγκεκριμένα, με κάθε συμβόλαιο ασφάλειας κατοικίας που θα εκδοθεί από 1 Ιουνίου έως και 31 Αυγούστου, η εταιρεία θα δωρίζει 5 ευρώ στην Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο CEO του insurancemarket.gr, Σωτήρης Παπαντωνόπουλος Μαντόπουλος, σημειώνει: «Είναι μεγάλη μας χαρά να συμβάλουμε στην οικονομική ενίσχυση ενός τόσο σημαντικού και πολύτιμου οργανισμού όπως είναι η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος. Ήταν μια ενέργεια που θέλαμε να κάνουμε καιρό και με τις πρώτες φωτιές του καλοκαιριού να έχουν ήδη εμφανιστεί, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να στηρίξουμε κι εμείς το δύσκολο έργο των εθελοντών πυροσβεστών και να συμβάλουμε με τον τρόπο μας στην προστασία των δασών μας. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το καλοκαίρι δε θα έχουμε τις δραματικές καταστάσεις των τελευταίως ετών».

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος, Σεραφείμ Τσιουγκρής, δηλώνει: «Το ΔΣ καθώς και τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος, ευχαριστούμε θερμά το insurancemarket για την πρωτοβουλία αυτή και για το ενδιαφέρον προς το έργο του εθελοντή πυροσβέστη. Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για εμάς που επιλέξαμε να υπηρετούμε στο Πυροσβεστικό Σώμα με την ιδιότητα του εθελοντή, να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν φορείς που αντιλαμβάνονται και στηρίζουν το έργο μας, που αποδέκτη έχει την ελληνική κοινωνία, καθώς και το φυσικό περιβάλλον της χώρας μας».

Το insurancemarket.gr, βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή τα τελευταία 10 χρόνια ως σύμμαχός του στην εύρεση του καλύτερου για αυτόν ασφαλιστικού προϊόντος και έχει διακριθεί για τις καινοτόμες διαδικασίες και την κορυφαία εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες του καθόλη τη διάρκεια της ασφάλισής τους.

Comments are closed.