Nvisionist: Σημαντική διεθνής διάκριση στα WITSA Global Innovation & Tech Excellence Awards

Η ελληνική Startup βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα παγκόσμια βραβεία καινοτομίας και τεχνολογίας για το nvbird offshore.

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Emerging Digital Solutions Award (Private/NGO Sector)» έλαβε η nvisionist με την υποψηφιότητα του nvbird offshore, αποκλειστικά για θαλάσσια αιολικά πάρκα, στα Global Innovation and Tech Excellence Awards 2022. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στην Μαλαισία την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Πληροφορικής «WCIT 2022».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είναι η δεύτερη συνεχόμενη, διάκριση της ελληνικής Startup στα παγκόσμια βραβεία καινοτομίας και τεχνολογίας που διοργανώνει ο WITSA (Παγκόσμιος Σύνδεσμος Καινοτομίας και Υπηρεσιών Τεχνολογίας), γεγονός που καθιστά την nvisionist την πρώτη και μόνη παγκοσμίως «back to back» βραβευμένη εταιρεία στα Global ICT Excellence Awards 2022.

Η πρωτοποριακή καινοτομία και η προστιθέμενη αξία που φέρνει στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η nvisionist και το nvbird αναγνωρίστηκε και το 2021 από τον WITSA με το βραβείο Global ICT Award Winner στην κατηγορία «Emerging Digital Solutions Award (Private Sector)».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της nvisionist, Τάσος Αλέφαντος, δήλωσε: «η διάκριση της nvisionist και του nvbird offshore, με το βραβείο “Emerging Digital Solutions Award (Private Sector)” από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Καινοτομίας και Υπηρεσιών Τεχνολογίας (WITSA), είναι μεγάλη τιμή, και ταυτόχρονα αποτελεί μοναδική εθνική πρωτιά από την στιγμή που η nvisionist, είναι η μόνη εταιρεία, που βραβεύεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά παγκοσμίως με δυο διαφορετικά προϊόντα. Μάλιστα και τις δυο χρονιές με μεγάλη διαφορά βαθμολογίας από τον δεύτερο. Αποτελεί μία διεθνή αναγνώριση για το nvbird, καθώς επιβεβαιώνει τη δέσμευση μας για συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση των λύσεων που προσφέρουμε. Όλοι η ομάδα της nvisionist είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πορεία και την εξωστρέφεια της εταιρείας, γιατί μέσα από αυτή την παγκόσμια πρωτιά τιμούμε και τη χώρα μας, αποδεικνύοντας ότι διαθέτουμε και την εμπειρία και το ανθρώπινο δυναμικό να παράγουμε καινοτομία αιχμής, δημιουργώντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε παγκόσμιους κολοσσούς, στον τομέα της πράσινης ενέργειας».

Η nvisionist είναι μέλος της WindEurope, της ΕΛΕΤΑΕΝ (Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας), όπως επίσης και μέλος του ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας).

Comments are closed.