Ισχυρή παρουσία της KRAFT Paints και της BIOCLIMA στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ

Θα παρουσιάσουν λύσεις για όλες τις ανάγκες των κτηρίων καθώς και το πρώτο ελληνικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης με «Πράσινη» Πιστοποίηση EPD.

Η KRAFT Paints και η BIOCLIMA θα συμμετάσχουν στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, τη σημαντικότερη εκδήλωση αποκλειστικά για τον κατασκευαστικό κλάδο στην Ελλάδα, η οποία θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Προκειμένου να παρουσιάσουν λύσεις για τους μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους και επαγγελματίες τεχνίτες, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των κτηρίων με εστίαση στη μείωση του αποτυπώματός τους, την αισθητική αρτιότητα και την πρωτοπορία στις πιστοποιήσεις των προϊόντων όπως Eurofins, RedCert2 και V-Label.

Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα Πιστοποιημένα Δομικά Συστήματα Ενεργειακής Αναβάθμισης BIOCLIMA, την καινοτομία πίσω από το brand BIOCLIMA, καθώς και να ενημερωθούν για το γεγονός ότι είναι το πρώτο πιστοποιημένο ελληνικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης με «Πράσινη» Πιστοποίηση EPD (Environmental Product Declaration). Η συγκεκριμένη πιστοποίηση συμβάλλει στην ανώτερη «οικολογική» ταξινόμηση των κτηριακών κατασκευών σύμφωνα με τα συστήματα βαθμονόμησης διεθνούς κύρους, όπως LEAD, BREEM και WELL.

Πρόκειται για μια συνολική εμπειρία για το μέλλον της οικοδομής που σχεδιάστηκε με πολλή αφοσίωση και υψηλή τεχνογνωσία από την ομάδα της KRAFT Paints και BIOCLIMA.

Metropolitan Expo, Hall 1, Stand E4
Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 14-16/10/22.

Comments are closed.