Βιολογικό Χωριό: Τα λαμπερά εγκαίνια του flagship store στο κέντρο της Αθήνας

Το 26ο κατάστημα της μεγαλύτερης εταιρείας βιολογικών προϊόντων στη χώρα μας άνοιξε τις πόρτες του, εμπνέοντας κάθε επισκέπτη να υιοθετήσει έναν υγιεινό και βιολογικό τρόπο ζωής.

Η THE KOMPANY ανέλαβε και πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία τα εγκαίνια του flagship store «Βιολογικό Χωριό» στην οδό Μητροπόλεως στο κέντρο της Αθήνας, διοργανώνοντας ένα μεγάλο opening party την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου με ζωντανή μουσική και όμορφες εκπλήξεις.

Από αριστερά: Ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Δημόπουλος και ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του Βιολογικού Χωριού, Δημήτρης Κρομμύδας

Στα εγκαίνια του καταστήματος έδωσε το παρόν ο Γιώργος Δημόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, καθώς επίσης και πολλά αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, όπως η Κατερίνα Καινούργιου, η Ιωάννα Μαλέσκου, ο Λάκης Γαβαλάς και πολλοί ακόμη, ενώ ο εξαιρετικός Θέμης Γεωργαντάς, απογείωσε τη βραδιά με τις μουσικές επιλογές του.

Η Κατερίνα Καινούργιου

Το 26ο κατάστημα της μεγαλύτερης εταιρείας βιολογικών προϊόντων στη χώρα μας, εκτείνεται σε έναν υπερσύγχρονο και μοναδικής αισθητικής χώρο 250 τετραγωνικών μέτρων και 2 επιπέδων στην καρδιά της Αθήνας. Στον 1ο όροφο του καταστήματος στο minimal lounge του καταστήματος, που με την eco αισθητική του εμπνέει κάθε επισκέπτη να υιοθετήσει έναν υγιεινό και βιολογικό τρόπο ζωής, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν μοναδικές γεύσεις από vegan, βιολογικά εδέσματα από το Crudo Snack Bar, καθώς και βιολογικό κρασί και χυμούς, ενώ κατά την περιήγηση τους στον χώρο είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους με προσφορές έως και -40% σε επιλεγμένα είδη.

Comments are closed.