Nvisionist: Δυναμικό «παρών» στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση αιολικής ενέργειας

Η έκθεση Husum Wind Exhibition θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στο Χούσουμ της Γερμανίας

Η nvisionist, η κορυφαία καινοτόμος ελληνική Startup λύσεων εφαρμοσμένης ψηφιακής τεχνολογίας, είναι συνεπής και φέτος στο μεγάλο ραντεβού της αιολικής ενέργειας με τη συμμετοχή της στην επερχόμενη έκθεση Husum Wind Exhibition, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2023 στο Χούσουμ της Γερμανίας. Στο πλαίσιο της πλέον εξέχουσας και σημαντικής διεθνούς έκθεσης για τη βιομηχανία αιολικής ενέργειας, η nvisionist θα παρουσιάσει τα παγκοσμίως καινοτόμα προϊόντα της καθώς και την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει ενώ ταυτόχρονα θα μοιραστεί τη τεχνογνωσία και εμπειρία της στο πεδίο των βιώσιμων και αποδοτικών λύσεων αιολικής ενέργειας, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Η έκθεση αιολικής ενέργειας Husum Wind είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του κλάδου διεθνώς, δίνοντάς την ευκαιρία στις κορυφαίες επιχειρήσεις, οργανισμούς και επιστημονικούς φορείς να παρουσιάσουν αλλά και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις και εξελίξεις στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η nvisionist είναι υπερήφανη που συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά ως η μοναδική ελληνική εταιρεία ανάμεσα σε 610 συμμετοχές εταιρειών απ’ όλον τον κόσμο, παρουσιάζοντας τα πρωτοποριακά προϊόντα της, που αλλάζουν τα δεδομένα στον τρόπο αξιοποίησης και διαχείρισης της αιολικής ενέργειας.

Η nvisionist θα παρουσιάσει το κορυφαίο προϊόν της, το επαναστατικό σύστημα ανίχνευσης και παρακολούθησης πουλιών nvbird, το οποίο έχει ήδη διακριθεί με δεκαοκτώ (18) βραβεία καινοτομίας και τεχνολογίας παγκοσμίως. Το nvbird αποτελεί μια πρωτοπόρο, ολοκληρωμένη λύση που βρίσκεται στην αιχμή της παγκόσμιας τεχνολογίας με εφαρμογή στην Αιολική Ενέργεια, σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον και δημιουργία υπεραξίας για τα αιολικά πάρκα, χερσαία και θαλάσσια. Με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (“Artificial Intelligence”) και τεχνολογιών Μηχανικής Μάθησης (“Machine Learning”), το nvbird αποτρέπει τις συγκρούσεις πτηνών με τα πτερύγια ανεμογεννητριών, προστατεύοντάς τα, ενώ παράλληλα εκμηδενίζει σχεδόν τις εσφαλμένες ακινητοποιήσεις των ανεμογεννητριών, βελτιστοποιώντας σημαντικά την παραγωγικότητά τους. Η τεχνογνωσία και η καινοτομία που ενσωματώνονται στο nvbird, το έχουν καθιερώσει σε παγκόσμιο επίπεδο ως την πλέον σημαντική και αποτελεσματική λύση για την επιτάχυνση της απολιγνιτοποίησης και της επίτευξης του zero emission, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί κρίσιμη παράμετρο για την ανάπτυξη των Αιολικών πάρκων διεθνώς, προστατεύοντας το περιβάλλον και την βιοποικιλότητα. Η καινοτομία που προσφέρει επεκτείνεται συνεχώς, με πιο πρόσφατη την εφαρμογή του και σε πολιτικά και στρατιωτικά αεροδρόμια.

«Η nvisionist είναι αφοσιωμένη στο να διευρύνει τα όρια της εφαρμοσμένης ψηφιακής τεχνολογίας και η έκθεση αιολικής ενέργειας Husum Wind παρέχει την ιδανική πλατφόρμα για να μοιραστούμε το όραμα και τις καινοτομίες μας με την παγκόσμια κοινότητα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας», δήλωσε ο Special Advisor της nvisionist, κ. Βασίλης Ορφανός. «Η συμμετοχή μας υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για βιώσιμες ενεργειακές λύσεις που ωφελούν τόσο το περιβάλλον όσο και τη βιομηχανία αιολικής ενέργειας».

Οι συμμετέχοντες στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο της nvisionist με αριθμό 2B01, για να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες του nvbird και να ενημερωθούν και για πολλές άλλες καινοτόμες λύσεις ψηφιακής τεχνολογίας της εταιρείας. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων της nvisionist θα είναι διαθέσιμη για να συνομιλήσει με τους επισκέπτες και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την nvisionist, τη συμμετοχή της στην έκθεση Husum Wind Energy Exhibition και το nvbird επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.nvisionist.com

Comments are closed.