Harley: Το μέλλον της θρυλικής μοτοσυκλέτας είναι 100% ηλεκτρικό

Το δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο της Harley Davidson αναμένεται να βγει σύντομα στην αγορά

Η Harley Davidson ήταν ένας από τους πρώτους μεγάλους κατασκευαστές μοτοσυκλετών που πρόσθεσε στην γκάμα της ηλεκτρικά μοντέλα. Επομένως, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Jochen Zeitz, ανακοίνωσε ότι το μέλλον του θα είναι 100% ηλεκτρικό.

Φυσικά, αυτό δεν θα συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά θα πραγματοποιηθεί σε βάθος χρόνου.

«Κάποια στιγμή, η Harley Davidson θα είναι πλήρως ηλεκτρική. Αλλά αυτή είναι μια μακροπρόθεσμη μετάβαση. Δεν είναι κάτι που κάνεις από τη μια μέρα στην άλλη», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Dezeen ο Zeitz.

«Αν κοιτάξετε τα τελευταία 120 χρόνια, η εταιρεία πάντα εξελισσόταν, ποτέ δεν έμεινε ακίνητη. Τώρα, όπως έκαναν οι ιδρυτές εκείνη την εποχή προσπαθώντας να επανεφεύρουν ή να εφεύρουν κάτι μοναδικό, αυτό είναι προφανώς κάτι που πρέπει να κάνουμε και εμείς ως εταιρεία. Αυτό που κάνουμε είναι να γιορτάζουμε το παρελθόν μας αλλά και να εξελίσσουμε το brand ταυτόχρονα. Είναι μια φυσική εξέλιξη που έπρεπε να συμβεί», πρόσθεσε.

«Πιστεύω στη μεγάλη μεταμορφωτική αλλαγή για τις εμβληματικές μάρκες, κάτι που έκανα πάντα στη ζωή μου», κατέληξε ακόμα.

Η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Harley Davidson (LiveWire), βγήκε στους δρόμους το 2019, ενώ πολύ σύντομα θα υπάρξει και δεύτερο μοντέλο, η οποία έχει σχεδιαστεί για μαζική παραγωγή που προορίζεται να προσεγγίσει νεότερους αναβάτες.

Comments are closed.