Κίνα: Διαρκής εξέλιξη στην παραγωγή εξελιγμένων ηλεκτρικών ποδηλάτων

Η Golden Wheel Group, μία κινεζική επιχείρηση παραγωγής ποδηλάτων που έχει ηγετική θέση στην αγορά, εξάγει πολλούς τύπους εξελιγμένων ηλεκτρικών ποδηλάτων (e-bikes) που ενσωματώνουν την πατενταρισμένη τεχνολογία της

H Κίνα που εδώ και καιρό είναι γνωστή ως “ το βασίλειο των ποδηλάτων” έχει τώρα εξελιχθεί σημαντικά στον αναφερόμενο τομέα, με τη χρήση έξυπνης τεχνολογίας, προσελκύοντας όσους αγαπούν τα ποδήλατα παγκοσμίως, με έξυπνα ποδήλατα, αλλά και μοντέλα υψηλής τεχνολογίας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Golden Wheel Group, μία κινεζική επιχείρηση παραγωγής ποδηλάτων που έχει ηγετική θέση στην αγορά, εξάγει πολλούς τύπους εξελιγμένων ηλεκτρικών ποδηλάτων (e-bikes) που ενσωματώνουν την πατενταρισμένη τεχνολογία της.

Το τελευταίο έξυπνο μοντέλο ποδηλάτου της εταιρίας είναι εξοπλισμένο με μία νέα πολλαπλών εφαρμογών μπαταρία, ενώ προωθήθηκε εμπορικά στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023, προσθέτοντας νέα δυναμική στα έσοδα από τις εξαγωγές του πρώτου τριμήνου, που έφτασαν στα 85 εκατομμύρια δολάρια (76,40 εκατομμύρια ευρώ) παρά τη γενικότερη καθοδική τάση που καταγράφηκε στην αγορά.

Στο πρώτο πεντάμηνο του έτους, τα τρένα από την Τιαντζίν που μεταφέρουν προϊόντα στο εξωτερικό κατά έναν μήνα και πλέον νωρίτερα από την μεταφορά τους με πλοία, παρέδωσαν προϊόντα εξαγωγής ποδηλάτων οικονομικής αξίας 13,02 εκατομμυρίων δολαρίων, με ετήσια αύξηση 11,5%.

Η μέση εξαγωγική τιμή ενός ποδηλάτου κινεζικής κατασκευής καταγράφηκε στα 90 δολάρια (80,89 ευρώ) το 2022, με ετήσια αύξηση μεγαλύτερη από 20%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Κινεζικής Ένωσης Ποδηλάτου.

Comments are closed.