D-Marin: Ασημένιο βραβείο από την EcoVadis για τις βιώσιμες πρακτικές της

Αξιολογήθηκε στο 30% των κορυφαίων εταιριών αναψυχής παγκοσμίως.

Η D-Marin, ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των premium μαρίνων διακρίθηκε από την EcoVadis. Πιο, συγκεκριμένα η εταιρεία έλαβε το ασημένιο βραβείο αξιολόγησης από την EcoVadis, τον πιο αξιόπιστο οργανισμό παγκοσμίως στον τομέα αξιολογήσεων επιχειρηματικών πρακτικών βιωσιμότητας. Η συγκεκριμένη κατάταξη τοποθετεί την D-Marin στο 30% των κορυφαίων εταιρειών αναψυχής διεθνώς.

Ο δείκτης βιωσιμότητας της D-Marin αυξήθηκε κατά 22 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το 2021, μία σημαντική αύξηση που επιβεβαιώνει τη δέσμευση της D-Marin στην ενσωμάτωση βιώσιμων πρακτικών λειτουργίας και τη μεγάλη πρόοδο του ομίλου σε θέματα βιωσιμότητας συγκριτικά με το προηγούμενο έτος.

Στην D-Marin απονεμήθηκε το συγκεκριμένο βραβείο κατόπιν αξιολόγησης των πρακτικών βιωσιμότητας και των δεσμεύσεών της βάσει 21 δεικτών σε τέσσερεις κατηγορίες: το περιβάλλον, τις συνθήκες εργασίας και τα ανθρώπινα δικαιώματα, την επιχειρηματική ηθική και τις βιώσιμες προμήθειες. Η D-Marin έχει σχεδιάσει μια ισχυρή στρατηγική Περιβαλλοντικής Κοινωνικής Διακυβέρνησης (ESG) με το όραμα να δημιουργήσει «βιώσιμες μαρίνες για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές», καλύπτοντας και τους τέσσερις τομείς στους οποίους αξιολογήθηκε.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το ασημένιο βραβείο από την EcoVadis. Η εστίασή μας στον σχεδιασμό βιώσιμων υπηρεσιών βρίσκεται στο DNA της εταιρείας μας, ενώ η καθημερινή φροντίδα του περιβάλλοντος και των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, αποτελεί μέλημα κάθε εργαζομένου της D-Marin. Εργαζόμαστε καθημερινά για την επίτευξη μίας βαθμολογίας που θα μας χαρίσει το χρυσό βραβείο και στοχεύουμε να είμαστε οι καλύτεροι στην εφαρμογή των αρχών βιωσιμότητας στον κλάδο αναψυχής», δήλωσε ο Konrad Tyrajski, Chief Operations Officer της D-Marin.

Η D-Marin έχει ισχυρή παρουσία στον τομέα των premium μαρίνων με 16 μαρίνες σε Κροατία, Ελλάδα, Ιταλία, Τουρκία, Μαυροβούνιο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης και ανάπτυξης μαρινών, εστιάζοντας στον εμπλουτισμό της εμπειρίας yachting για τους πελάτες της.

Comments are closed.