Polygreen: Φροντίζει ό,τι δεν χρειαζόμαστε πια

Έχοντας ως κεντρικό μήνυμα το «Μηδέν Άγαν», η εταιρεία ξεχώρισε για τις πρωτοβουλίες της στην ανάπτυξη της κυκλικής οικονομίας.

Με ακόμα μια σημαντική διάκριση τιμήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Polygreen Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος παρέλαβε το Βραβείο Βιωσιμότητας, στο πλαίσιο των Lloyd’s List-Greek Shipping Awards 2022. Τα βραβεία, τα οποία αποτελούν θεσμό για την ελληνική ναυτιλία, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου για 19η χρονιά, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων της εγχώριας ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Κεντρικό αφήγημα της φετινής εκδήλωσης αποτέλεσε η δυναμική, η ανθεκτικότητα και η καινοτομία που διακρίνει την ελληνική ναυτιλιακή δραστηριότητα, εν μέσω των δυσκολιών που έχουν επιφέρει οι γεωπολιτικές εξελίξεις και η ενεργειακή κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο.

H βράβευση του Αθανάσιου Πολυχρονόπουλου έρχεται να επισφραγίσει την καινοτόμα δραστηριότητα της Polygreen, που λειτουργεί παράλληλα ως εφαλτήριο για την περιβαλλοντική εξέλιξη της χώρας μέσω της υιοθέτησης του μοντέλου της κυκλικής οικονομίας.

Σε δήλωσή του κατά την απονομή του Βραβείου Βιωσιμότητας, με χορηγό την Lloyd’s Register, ο Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος ανέφερε:

«Οι κοινωνίες καταναλώνουν, και η Polygreen είναι εδώ για να φροντίζει ό,τι δεν χρειαζόμαστε πια. Με έμπνευση από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και το ρητό «Μηδέν Άγαν» των Δελφών, στοχεύουμε έναν κόσμο όπου τίποτα δεν είναι περιττό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά κάθε έναν από την ομάδα της Polygreen, για τη συμβολή του σε αυτό το σημαντικό έργο».

Comments are closed.