Ανακαλύψτε το Firmao CRM – Η ευρωπαϊκή εναλλακτική λύση

To CRM της Firmao είναι πολωνικό λογισμικό που κερδίζει δημοτικότητα όχι μόνο στην πολωνική αγορά, αλλά χρησιμοποιείται επίσης από χιλιάδες πελάτες σε ξένες αγορές

Εάν αναζητάτε μια ευρωπαϊκή εναλλακτική λύση σε συστήματα CRM, η Firmao αποτελεί εξαιρετική επιλογή. Το Firmao CRM προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, ενσωματώσεις και μια προσιτή τιμή που το καθιστά εξαιρετική επιλογή για τις εταιρείες.

Λίγα λόγια για το Firmao CRM

To CRM της Firmao είναι πολωνικό λογισμικό που κερδίζει δημοτικότητα όχι μόνο στην πολωνική αγορά, αλλά χρησιμοποιείται επίσης από χιλιάδες πελάτες σε ξένες αγορές. Στους χρήστες του συστήματος περιλαμβάνονται εργαζόμενοι μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων παραγωγής, πωλήσεων, υπηρεσιών και εμπορίου.

Χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό του, το σύστημα Firmao CRM παρέχει μια μοναδική δυνατότητα γρήγορης και εύκολης προσαρμογής στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε εταιρείας.

Η Firmao είναι η ευρωπαϊκή εναλλακτική λύση σε αμερικανικά συστήματα όπως το Salesforce, το HubSpot, το ινδικό Zoho ή το ρωσικό Bitrix24.

Ενσωματώσεις Firmao

Η Firmao προσφέρει περισσότερες από 1.000 ενσωματώσεις, και με το συνδυασμό με το Zapier ο αριθμός αυτός επεκτείνεται κατά επιπλέον 5.000, επιτρέποντας την απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ της Firmao και άλλων εργαλείων που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Το Zapier είναι ένα εργαλείο που λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ διαφορετικών εφαρμογών, επιτρέποντάς σας να αυτοματοποιείτε εργασίες χωρίς να χρειάζεται να γράφετε πολύπλοκο κώδικα. Με αυτή την ενσωμάτωση, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το Firmao CRM με υπάρχοντα συστήματα, όπως λογιστικό λογισμικό, εισερχόμενα email, πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, εργαλεία επικοινωνίας, καθώς και εφαρμογές αυτοματοποίησης μάρκετινγκ.
Η ενοποίηση με δημοφιλείς πλατφόρμες επιτρέπει τον αυτόματο συγχρονισμό των δεδομένων, εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας τον κίνδυνο σφαλμάτων. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να επικεντρωθούν στις πιο σημαντικές πτυχές της επιχείρησης, με τη σιγουριά ότι το σύστημα CRM λειτουργεί αποτελεσματικά με άλλα εργαλεία που είναι απαραίτητα για την καθημερινή τους εργασία.

 

 

Εφαρμογή για κινητά

Σκοπός των εφαρμογών για κινητά είναι να παρέχουν στους υπαλλήλους γρήγορη πρόσβαση σε σχετικές πληροφορίες. Η εφαρμογή Firmao CRM σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα πιο σημαντικά δεδομένα και τις λειτουργίες του συστήματος, όπου κι αν βρίσκεστε και όποτε τις χρειάζεστε. Διαχειριστείτε επαφές, στείλτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακολουθήστε τις πωλήσεις, οργανώστε εργασίες και έργα – όλα από το τηλέφωνό σας.

Είτε βρίσκεστε στο γραφείο, είτε σε επαγγελματικό ταξίδι είτε σε συνάντηση με πελάτη, η εφαρμογή Firmao για κινητά σας επιτρέπει να λειτουργείτε αποδοτικά και αποτελεσματικά, διατηρώντας την πορεία σας και έχοντας πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες. Με την εφαρμογή Firmao για κινητά, η επιχείρησή σας είναι πάντα μαζί σας – διαχειριστείτε, παρακολουθήστε και αναπτύξτε την επιχείρησή σας από οπουδήποτε στον κόσμο, αξιοποιώντας πλήρως την ευελιξία και την κινητικότητα που προσφέρει μια σύγχρονη λύση CRM.

Δοκιμάστε το σήμερα!

Ανακαλύψτε το σύστημα Firmao CRM με μια δωρεάν περίοδο δοκιμής 14 ημερών! Αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να διαπιστώσετε με τα μάτια σας πώς αυτό το εργαλείο μπορεί να βελτιώσει τη διαχείριση της επιχείρησής σας, χωρίς καμία υποχρέωση και χωρίς κόστος.

Δοκιμάστε όλες τις λειτουργίες και δείτε πώς η Firmao μπορεί να υποστηρίξει τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τη διαχείριση έργων και πολλά άλλα. Μετά τη δοκιμαστική περίοδο, επιλέξτε μία από τις τρεις διαθέσιμες άδειες χρήσης: Standard για 16 Ευρώ, Professional για 30 Ευρώ ή Enterprise για 56 Ευρώ το μήνα ανά χρήστη, προσαρμόζοντας το σύστημα στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Και αν επιλέξετε ετήσια συνδρομή, απολαύστε έκπτωση έως και 23%!

Εγγραφείτε τώρα κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο εδώ!

Comments are closed.